Forum Despre articol: Franciza care spune ”Pa!” tatuajelor 119

Iulian 28.04.2014 *.5-13-95-71.residential.rdsnet.ro

192
Cand vrei s-o iei de la capat si sa stergi cu buretele ce nu mai este actual este foarte bine sa spui :"Ai bine PA"

Rares 28.04.2014 *.5-13-95-71.residential.rdsnet.ro

89

Imi imaginez ca faci un tatuaj  in peroada  "ale tineretii valuri "care din nefericire este trecatoare si te trzesti maturizat cu niste desene sau cuvinte deloc potrivite pentru nepotei

DIANA 29.04.2014 *.5-13-95-71.residential.rdsnet.ro

225
Bine ca nu mi-am facut nici un tatuaj, doar uneori mi-am aplicat tatuaje temporare....

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.