Forum Despre articol: Stageman-ul vacanțelor 119

Iulian 06.05.2014 *.5-13-96-81.residential.rdsnet.ro

192
O vacanta este binevenita si toti ne-o dorim dar din pacate de multa ori renuntam la ea in favoarea unei reparatii in locuinta ,procurarea unui aparat electrocasnic iar la maturitate cand ne cresc copiii le-o oferim lor cu toata dragostea.

Mia 07.05.2014 *.193.230.193.34

233

Toata lumea se gandeste la vacanta.Ce bine era cand elevi fiind vacanta era de trei luni.Maturi fiind s-au dus zilele de vacanta.Oriunde muncesti cand ceri concediul seful sau patronul nu sunt deloc incantati ca sa ma exprim elegant.

DIANA 07.05.2014 *.5-13-96-81.residential.rdsnet.ro

225

Abia astept vacanta!!!Ma numar printre norocosii care au 2 luni de vacanta...Anul asta imi doresc sa ne ajute D zeu sa fim toata familia laolalta!!!!

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.