Forum Despre articol: 2plus2 egal 1800 euro 24

Mia 08.05.2014 *.193.230.193.34

233
Este foarte bine cand ai aceasta posibilitate,sa te pregatesti in particular pentru un obiect la care ai nevoie de ajutor.Am absolvit Liceul Economic unde se facea carte dar la matematica am avut un profesor care nu a reusit sa ne invete matematica si asta o spuneau generatii intregi.Nepotelul meu imi spune;mamaia noi de ce nu suntem bogati?Suntem bogati sufleteste,dragul meu...Si pentru invatamantul particular trebuie sa fii bogat material

Iulian 08.05.2014 *.5-13-96-81.residential.rdsnet.ro

192

Totul este posibil dar pentru cei cu posibilitati financiare si apoi pentru ce ne ofera statul nici nu trebuie prea multa matematica .Suntem slugile Europei si la cat castigam stim matematica prea multa

Rares 14.05.2014 *.5-13-99-197.residential.rdsnet.ro

89

Nu prea ne permitem invatamant particular nu ca nu ne-ar prii dar ne lipsesc lovelele

DIANA 27.05.2014 *.5-13-87-121.residential.rdsnet.ro

225

Stim matematica mai mult decat e necesar...Baiatul meu de 7 ani mai are putin si stie tabla inmultirii...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.