Sistemul de predare 2plus2 îmbină abordările clasice cu cerințele individuale ale fiecărui elev. Investiția într-un centru 2plus2 se ridică la 1800 euro.
Joi
08.05.2014
Școala de matematică 2plus2 caută francizați în mai multe țări din Europa. Condițiile de cooperare sunt aceleași în toate țările.
 

Rezultatele proaste obținute de liceenii români la examenul de Bacalaureat nu mai sunt o surpriză pentru nimeni. Dintotdeauna examenele la matematică ne-au mari dureri de cap. Astfel, școlile private au început să acorde o atenție sporită acestei materii. Odată cu creșterea popularității matematicii, mai multe rețele de școli private au început să ofere și licența pentru acest business, printre acestea numărându-se și Școala de Matematică 2plus2. Aici, lecțiile sunt susținute pentru grupuri de 5 persoane. Astfel, fiecare elev primește mult mai multă atenție decât în cadrul cursurilor zilnice de la școală. Poate o școală privată de matematică să schimbe rezultatele îngrijorătoare ale examenului de bacalaureat și de amitere la liceu? Noi zicem că da.

În cazul școlilor de limbi străine, cursanții nu numai că își înșusesc o serie de cunoștințe, ci primesc un certificat la finalul programului. Astfel apare și fidelizarea clienților- elevii urmează cursurile pentru câțiva ani. Cum decurg însă lucrurile în cazul școlilor de matematică?

Unii elevi urmează cursurile doar pe parcursul anului școlar, iar după vacanța de vară, când se întorc la școală au din nou pribleme. Absolvenții de liceu își fac programul în funcție de perioada de timp pe care o mai au până la examenul final”, explică Marcin Kruszyński, directorul Grupului Educațional 2BLC, compania care dezvoltă rețeaua Școala de Matematică 2plus2.

Ce-i drept, am avea nevoie de ajutor să-i numărăm pe toți elevii care sunt înscriși la școlile 2plus2 din Europa. În ultimul an, noi francizați au apărut în Ucraina, Kazahstan și în Cehia. Școala de Matematică va începe anul școlar cu peste 40 de francizați.

Am analizat piața învățământului privat din Europa de Est și am considerat că merită să încercăm să ne dezvoltăm aici. Modelul nostru de business poate fi aplicat și în alte țări. Sistemul educațional din Cehia este similar cu cel din Ucraina, însă în Cehia ne-a fost mai greu să găsim un partener din cauză că aici examenele de matematică nu sunt obligatorii”, a adăugat Marcin Kruszyński.


Elena Cărăușu
ziarist
/4/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Femeile conduc francizele educaţionale

Este un domeniu in care ar trebui investit pentru ca este vorba de viitorul nostru

2 Declaratii
Final 05.03.2015
Femeile conduc francizele educaţionale

Domeniul educational este pentru femei ca o manusa,de fapt ele sunt creatoarele si cunosc mai bine copiii

2 Declaratii
Final 05.03.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Matematica nu-i grea totul depinde de dascali iar daca iti merge mintea ajungi sa te distrezi.Am muncit mult ca sa-i descifrez tainele...cine nu a auzit de GHEBA 

4 Declaratii
Final 21.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Asa e..rolul profesorului de matematica e f important si daca de mic nu ai noroc nici mai tarziu nu cred... 

4 Declaratii
Final 20.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Avem tineri destepti care din pacate cand ajung la maturitate ajung sa regrete ca nu s-au nascut in alta tara

4 Declaratii
Final 11.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Matematica depinde foarte mult de profesor,de felul cum se face inteles de invatacei,Niciodata nu ai sa intelegi matematica cand cel de la catedra iti spune sa conspectezi de...

4 Declaratii
Final 11.02.2015
Afacere din propria locuinţă

Investitiile in educatia viitoarei generatii este inestimabila si nobila.Desi raspunsul nu este deloc onorabil pentru noi intrebarea este: ce lasam mostenire generatiilor...

3 Declaratii
Final 27.01.2015
Afacere din propria locuinţă

Copiii sunt atrasi de puzzle-uri , jocuri logice dat la capitolul citit stau prost...Asa eram si noi la varsta copilariei si asa cred ca au fost toti copiii...

3 Declaratii
Final 26.01.2015