Forum Despre articol: Produs nou de la Fornetti 116

DIANA 06.06.2014 *.5-13-96-87.residential.rdsnet.ro

225
Fructe de padure..suna bine!!!Cu siguranta o sa le incerc...

Mia 06.06.2014 *.193.230.193.34

233

In stresul in care ne zbatem zi de zi numai gandul la aroma fructelor de padure si parca te mai linisteste iar daca il si simti este minunat,deja imi ploua in gura...

Iulian 06.06.2014 *.5-13-87-121.residential.rdsnet.ro

192

Fornetti se redescopera,reiventeaza,renaste...cu noi si noi sortimente si se mentine sus unde ii este locul

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.