Forum Despre articol: După despărțirea de Carrefour, Angst merge la Mega Image 91

Rares 09.08.2014 *.5-13-99-102.residential.rdsnet.ro

89
Trei puncte de procesare a produselor alimentare: lactate conservare a produselor de carmangerie sia celor ecologice

Mia 11.08.2014 *.193.230.193.34

233

Ne bucura faptul ca mai sunt fabrici in Romania.Sa fie cat mai multe asta presupune si locuri de munca si bani pentru concedii ,pensii

DIANA 26.08.2014 *.5-13-82-241.residential.rdsnet.ro

225

Sa le mearga bine altfel...Mie imi placeau si produsele Carrefour..

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.