Forum Despre articol: Francizele McDonald’s, pe un trend ascendent în România 91

Mia 21.08.2014 *.193.230.193.34

233
Agentia rusa pentru protectia consumatorilor este prezenta spre deosebire de Romania unde isi face datoria odata sau de doua ori pe an si atunci au grija sa fie filmati si desfiinteaza niste amarati care chiar nu sunt cei mai importanti

Iulian 24.08.2014 *.5-13-82-241.residential.rdsnet.ro

192

Se implinesc doua decenii  de trend ascedent in Romania,cu ce vin  sa sarbatoreasca?

DIANA 26.08.2014 *.5-13-82-241.residential.rdsnet.ro

225

Chiar cu ce fac cinste?Un hamburger sau cartofi prajiti?:)))

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.