Forum Despre articol: Sărmăluțe sau paste? 117

Mia 07.10.2014 *.193.230.193.34

233
Timpul cu pregatirea sarmalutelor este mai lung si daca mai adaugam mamaliguta si masura de smantana mai costisitor asa ca preferam pastele

Rares 09.10.2014 *.5-13-97-201.residential.rdsnet.ro

89

Istoria ne invata ca stramosii italienilor au venit cu doua mii de ani in urma pe taramurile dacilor si le-a placut mai ales bogatiile si fetele si cea mai mare parte din ei au ramas.Acum vin de bunavoie nu in batalioane ,unul cate unul si ne ademenesc cu pastele

DIANA 07.11.2014 *.5-13-95-210.residential.rdsnet.ro

225

Sarmalutele..pastele sunt bune dar nu se compara cu sarmalele moldovenesti cu smantana si ardei iute....

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.