Forum Despre articol: Fornetti, o poveste de succes 118

DIANA 10.01.2015 *.5-13-89-88.residential.rdsnet.ro

225
Fornetti sunt ff delicioase atunci cand sunt calde...Plus ca au adus mereu noutati...

Iulian 10.01.2015 *.5-13-96-116.residential.rdsnet.ro

192

Au mai pierdut din clienti odata cu aparitia produselor gen GIGI,MAMUCA...cu preparatele pregatite in fata consumatorilor insotite de mirosurile care nu te lasa deloc indiferent

Mia 12.01.2015 *.193.230.193.34

233

Sunt de ceva ani pe piata si cum sa nu le dai atentie cand strategia lor pleaca de la ...familie...tehnologie... respect...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.