Forum Despre articol: Munca sau viața personală? 193

Mariana 02.10.2012 *.193.230.193.34

Timpul liber este ceva al nostru,dar din pacate depinde de cei din jur.Mi se pare o crima sa profiti cu buna stiinta de timpul liber al individului si cea mai mare nesimtire sa profiti la nesfarsit fara sa te poata opri cineva sau ceva.Sigur nu pot sa spun cu glas tare ceea ce simt pentu ca sunt la o varsta cand nu ma mai angajeaza nimeni si sunt sigura ca nu sunt lasa dar mai bine ma opresc dar ma rog sa fie opriti...

RARES 25.10.2012 *.5-13-85-117.residential.rdsnet.ro

Principiul lui Pareto...toti dorim actiune 20 eficienta 80 dar vezi iti trebuie si ceva materie cenusie si asta cam la 80 si sigur ca dispare expresia \"nu am timp\' IQ  ce sa mai zic.Felicitari autorului articolului si ii doresc succes mult succes

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.