Forum Despre articol: Dublă victorie pentru Starbucks 125

Iulian 02.03.2015 *.5-13-85-157.residential.rdsnet.ro

192
Daca incepi ziua cu o cafea te obisnuiesti si aproape nu mai poti renunta la ea.Dupa ultimile cercetari cafeaua este indicata sa nu o bei pe stomacul gol si nu un ibric .

Mia 02.03.2015 *.5-13-85-157.residential.rdsnet.ro

233

Daca se intampla sa nu beau cafeaua dimineata ziua aceea este compromisa.Ma doare capul sunt irascibila...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.