RITTER BROKER

Informatii despre sisteme de franciza

Descrierea sistemului de franciza

Brokerul de asigurări RITTER furnizează servicii de consultanță financiară de înaltă calitate, oferind fiecărui client produsul de asigurare adecvat necesităților de protecție și posibilităților sale financiare.

Asigurăm succesul parteneriatelor noastre prin reprezentarea intereselor clienților noștri în ceea ce privește:

 • Controlul, administrarea și transferul riscurilor

 • Reprezentare și asistență în negocierea și soluționarea daunelor

Am stabilit colaborări și produse personalizate cu principalele societăți de asigurare prezente în România.
Echipa noastră ajută clientul să aleagă compania de asigurări care să-i ofere cele mai bune condiții în raport cu tipul de asigurare pe care îl solicită și care, în același timp, să îi garanteze siguranță pentru plasarea riscurilor.
Serviciile de consultanță oferite au un rol foarte important în reducerea cheltuielilor privind acoperirea riscului și monitorizarea unui program de asigurare.
Promovând o gamă largă de tipuri de asigurări, acoperim întreg spectrul de risc ce gravitează în jurul oricărei persoane, fie ea fizică sau juridică.
Misiunea noastră este să respectăm întotdeauna principiile de transparență, promptitudine și profesionalism, angajându-ne să reprezentăm interesele clientului în relația cu societățile de asigurare.

RITTER - Broker de Asigurare și Reasigurare dorește să-și extindă aria de acoperire națională prin dezvoltarea conceptului de franciză, făcând parteneriate cu asistenții de brokeraj, persoane fizice sau juridice.

Specialiștii RITTER vin în sprijinul francizaților cu toate cunoștințele dobândite în decursul celor 10 ani de experiență pe piața asigurărilor din România.

Alături de noi, aveți posibilitatea unei dezvoltări solide și de durată, aducând în centrul atenției respectul față de client.

De ce să achiziționezi o franciză broker de asigurări?

Asigurarea nu este doar o vânzare - cumpărare a polițelor de asigurare. Contractarea și consumul serviciilor de asigurare necesită profesionalism și anumite cunoștințe din partea consumatorilor. Practica ne demonstrează că este eronată opinia conform căreia poți soluționa problemele ce țin de managementul riscului și de asigurări, fără cunoașterea anumitor aspecte legislative și principii specifice activității de asigurare și managementului de risc. E nevoie de calificare, experiență și abordare profesionistă. Cum să alegi cea mai bună companie dintre cele peste 30 de companii ce activează pe piață? Cum să negociezi o acoperire bună la un preț adecvat? Cum să închei un contract ce ți-ar garanta obținerea despăgubirii din partea asiguratorului? Toate acestea, precum și răspunsurile la alte întrebări intră în competența unui broker de asigurare. Broker-ului de asigurări îi revine rolul esențial de a ajuta clientul să-și exercite dreptul la libera alegere, acționând ca intermediar între vânzătorul și consumatorul serviciilor de asigurare.

În calitate de francizat Ritter Broker, vei beneficia de avantajul de a lucra ca broker de asigurări alături de francizor, care are o vastă experiență în domeniu, gestionând o paletă largă de servicii și transformând această activitate într-un business de sine stătător, cu o recurență anuală ce va ține doar de capacitatea ta de a interacționa într-un mod profesionist cu clienții din portofoliu.

Unitati personalizate

 • Agentia Baneasa Feeria (in incinta Galeriei Feeria in linia caselor de marcat Carrefour)
 • Agentia Obor (in incinta Pietei Obor ( hala noua ) la etajul 1)
 • Agentia Big Berceni (la parterul Magazinului Comercial Big Berceni)
 • Agentia Crangasi (la parterul Pietei Agroalimentare Crangasi)
 • Agentia Dragonul Rosu (Complex Comercial Dragonul Rosu)
 • Sediul Central- Sector 1, Bld. Lascar Catargiu, Nr. 11, etaj 1
Fotografie locatie
Informatii pentru francizati

Sprijin pentru francizati

După cei 10 ani de experiență, Ritter Broker va lucra alături de viitorul francizat, asigurându-i:

 • oportunitatea de a conduce și dezvolta o afacere sub marca Ritter Broker, cu tot ceea ce reprezintă acest lucru: imagine, comunicare, infrastructură;

 • ofertă variată de la toate societățile de asigurări prezente pe piața românească (și nu numai);

 • o largă paletă de produse (tipuri de asigurare): asigurări de viață, asigurări de sănătate, asigurări de accidente, asigurări de bunuri în tranzit, asigurări de locuințe, asigurarea clădirilor și bunurilor aparținând persoanelor juridice, asigurări de răspundere civilă pentru autovehicule, asigurări de răspundere civilă generală, asigurări de răspundere profesională, asigurări de credite, asigurări de garanții, asigurări de pierderi financiare, asigurarea mașinilor, utilajelor și instalațiilor pentru cazurile de avarii accidentale, asigurarea lucrărilor de construcții – montaj, asigurarea culturilor agricole, asigurări de mijloace de transport terestru, asigurări de mijloace de transport feroviar, asigurări de mijloace de transport aerian, asigurări de mijloace de transport maritim, lacustru și fluvial;

 • consiliere în găsirea celor mai bune soluții de extindere a afacerii;

 • plan de afaceri, inclusiv estimări financiare;

 • pregătirea personalului înainte și după începerea colaborării;

 • manualul operațional și structura de lucru testată în peste 10 ani de activitate;

 • acces instant și gratuit la platforma Ritter Broker, care susține întreaga activitate a francizei (platformă cu funcționalități personalizate);

 • suport tehnic pentru produsele de asigurare comercializate;

 • transparență în privința comisioanelor și a contractelor;

 • reducerea cheltuielilor administrative cu anumite taxe, raportări periodice, comisioane bancare.

Avantajele ce decurg din colaborarea în sistem de franciză:

 • oferte de la societăți de asigurări de pe plan international;

 • ofertă de servicii complementare polițelor de asigurare, care vă vor ajuta să vă creșteți veniturile;

 • acces la diverse proiecte din cadrul pieței asigurărilor, prin colaborarea cu Ritter Broker;

 • plata la timp a comisioanelor către francizați, prin asigurarea unei trasabilități financiare foarte clare;

 • aceleași standarde de lucru pentru toți francizații;

 • la finalul contractului, francizatul beneficiază de baza de date a clienților lui.


Investitie totala, asteptari

Resursele financiare necesare dezvoltării unei francize Ritter Broker vor fi în directă relație cu potențialul de dezvoltare zonală. Francizatul va primi recomandările aferente fiecărui tip de canal de vânzare ce merită a fi dezvoltat.

Investiția francizatului va consta în acoperirea taxei de franciză și a deschiderii a cel puțin unui punct de lucru. Francizatul va suporta costul amenajării locației, care variaza in functie de fiecare locatie in parte in functie de spatiul pus la dispozitie. Ce merită a fi menționat este că nu se vor achita niciun fel de taxe până nu se agreează de ambele părți planul de afaceri, care include și situația veniturilor și a cheltuielilor.

Vor exista situații când Francizorul sau Francizatul pot alege variante de colaborare mai simple, în funcție de potențialul zonal al francizatului, având la bază eficiența și siguranța colaborării.


Cerinte de baza

Modelul de franciză Ritter Broker a fost construit, avându-se în vedere posibilitatea de a crea sinergii cu afaceri deja existente și care activează în zona de Business-to-Consumer.

Ce înseamnă acest lucru? Dacă viitorul francizat are afaceri în retail, service auto, servicii imobiliare, agenții de turism sau servicii diverse care se adresează consumatorilor finali, acesta poate face un business în asigurări, furnizând, în același timp, servicii adiționale pentru clienții existenți. Poate crește, în acest fel, nivelul de încredere al clienților și, nu în ultimul rând, poate genera venituri suplimentare pentru afacerea existentă.

Modelul de business al francizorului este pregătit să preia astfel de parteneri, având deja pregătit modelul financiar și de business adecvat fiecărui tip de afacere. Costurile de implementare vor fi mai mici pentru francizat, acesta având deja o parte a infrastructurii necesare unei afaceri în asigurări.


Informatii despre francizor

RITTER Broker de Asigurare și Reasigurare

Bld. Lascar Catargiu, Nr. 11, etaj 1, Sector 1, Bucuresti

0374.600.700

ritter.ro

Persoana de contact pentru candidati

Cătălin Vasile / Email: office@ritter.ro

Afla mai multe

Completeaza formularul de contact de mai jos daca vrei mai multe informatii. Informatiile din formular vor fi trimise direct catre RITTER BROKER.

Mesaj
Nume si prenume *
Oras *
Telefon *
E-mail *

Articole citite

Cele mai citite

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.