Să descoperim împreună tainele francizelor …

Vineri
21.07.2017
Ce oportunități oferă o franciză? Episodul 2 – Un sistem de succes, garantat
 

Unul dintre avantajele cheie ale francizei este faptul că puteți rămâne independent în timp ce vă dezvoltați afacerea, franciza fiind asemenea unei mașini de afaceri certificate, cu tot ceea ce oferă aceasta. Nu este nevoie să creați un produs sau un serviciu, nu aveți nevoie de un plan de afaceri propriu-zis și, în majoritatea cazurilor, nu este nevoie să inițiați planuri de marketing și publicitate. Francizorul a făcut deja toată această munca pentru dumneavoastră. Conceptele de franciză de succes au fost încercate, testate și perfecționate, fiind susținute prin investiții de bani, management, infrastructură și un sistem eficient de distribuție. Ceea ce funcționează in zona de Est va funcționa in zona de Vest și oriunde în tara.

În plus, sistemele de franciză atestate vin în toate formele și dimensiunile, oferind o multitudine de oportunități pentru toate tipurile de afaceri. Astăzi, franciza nu înseamnă doar McDonald’s sau Burger King. Există sute de companii de franciză pentru produse alimentare, comerț și servicii de franciză orientate spre a servi aproape fiecare nișă de consum, iar punctul de livrare este la fel de divers. Puteți găsi francize de succes în locații independente, mall-uri (unele în unități gen chioșc sau mai mici), centre de fitness, camioane mobile, camionete și chiar birouri de acasă. Este ușor să găsiți o franciză care să se potrivească nevoilor dumneavoastră.

În calitate de francizor, investiția în avans și fluxul continuu de redevențe plătite către francizor vă asigură suport permanent de marketing și suport tehnic, dezvoltare continuă a produselor și a mărcii proprii și chiar asistență cu privire la locație, selecția acesteia, deschiderea oficială, angajarea, instruirea si planificarea strategică pe termen lung.

Aderarea la o franciză de succes înseamnă să respectați regulile acelui sistem. Roata a fost deja inventată. Tot ce trebuie să faceți este să o cumpărați și să fiți pregătit să vă creșteți afacerea.

Pentru mai multe informații privind afacerile în franciză, vă invităm să accesați paginile www.franchising.info.ro și www.profitsystem.ro sau să trimiteți o solicitare pe email, la adresa mcoman@profitsystem.ro și vă vom răspunde cât mai curând posibil.

Pe curând,

Echipa Profit System


MC
Franchise Consultant

Subiecte populare in Forum