Ți-ai dori să fii partener cu un francizor din TOP 100 mondial?

Vineri
06.10.2017
Pressto este recunoscută ca fiind franciza care oferă cele mai bune servicii de spălătorie și curățătorie chimică de îmbrăcăminte, la nivel mondial, pentru al doilea an consecutiv.
 

Pentru al doilea an consecutiv, sistem de franciză Pressto a fost inclus în topul celor mai bune 100 de francize din domeniul spălătoriilor chimice. Aceste 100 cele mai bune francize au fost selectate după o analiză riguroasă și în funcție de criterii obiective cum ar fi: venitul firmei, dimensiunea rețelei, capitalul constant, experiența în dezvoltarea afacerii, îndrumarea și formarea francizaților master.

"Prin realizarea acestui clasament, vrem să facem cunoscute francizele internaționale care au un model de afaceri clar și sustenabil, care au capacitatea de a inova și de a ține pasul cu schimbările constante din societate și din economie. Francizele din acest clasament conțin toate elementele necesare unui potențial francizat pentru a dezvolta o afacere de succes și sunt un exemplu atât pentru francizele consolidate, cât și pentru investitorii care caută o franciză".

Acest premiu este un mare succes pentru afacerea Pressto, atât pe plan internațional, cât și local, fiind una dintre primele 100 cele mai bune afaceri și una dintre cele patru cele mai bune branduri spaniole. "Această spălătorie chimică are mai mult de 20 de ani de experiență în relațiile cu clienții. Am ajuns din Madrid pe piețe din India, Australia și Panama, datorită inovațiilor din cadrul afacerii, prin îmbunătățirea calității serviciilor noastre de curățenie și dezvoltarea constantă a pachetului de servicii pe care îl oferim clienților", relatează Silvia Diaz, director general al firmei Pressto.

Ca o dovadă a inovării constante a serviciilor pe care Pressto le va oferi în anul 2017, s-a dezvoltat Depozitul Pressto, un nou serviciu de proximitate, cu acces online. Prin intermediul site-ului online, prețurile sunt mai accesibile, iar timpul necesar achiziționării serviciilor este economisit. Sediile acestor depozite sunt instalate în locații strategice care permit depunerea și ridicarea facilă a hainelor pentru spălare și curățare.

Pressto - franciză lider în domeniul său

Pressto este brandul care a început o revoluție în sectorul de curățare chimică, actualizând imaginea și serviciile oferite clienților. Obiectivul său principal a fost întotdeauna inovația, pentru a oferi cea mai bună calitate de pe piață și cel mai bun serviciu. Astfel, în cazul curățării chimice, conceptul de spălătorie include servicii precum „Apăsați pe Toke”, „Apăsați pe Tapiz” sau „Apăsați pe încălțăminte/genți” pentru spălarea produselor de încălțăminte, pungi și accesorii ce pot fi curățate numai în aceste spălătorii.

Despre Pressto

Curățătoria chimică Pressto este o franciză spaniolă ce a luat naștere în anul 1994, iar astăzi este prezentă pe cele cinci continente, în peste 25 de țări, având peste 520 de sedii și 4.000 de angajați.

Franciza Pressto utilizează brandul în toate magazinele sale din lume. Brandul reprezintă o imagine simplă, ce are ca scop garantarea celei mai bune calități în serviciile oferite clienților. Franciza Pressto continuă să se dezvolte și să inoveze zilnic, garantând succesul francizatului. În sediile spălătoriei sunt utilizate cele mai bune tehnici de tratare a petelor și cele mai noi inovații tehnologice pentru a oferi clientului cea mai bună experiență de curățare a articolelor vestimentare.

Pressto este liderul francizei în spălarea și curățarea chimică, fiind și printre cele mai bune francize din lume. Această franciză a dezvoltat un concept unic, sigur, accesibil și profitabil pentru fiecare francizat ce dorește să exceleze în domeniul spălătoriilor. Dovada acestui succes este prezența sa printre cele mai profitabile francize din lume.


MC
Franchise Consultant