Investiţie sigură în resursele umane

„Peste 75% din angajatorii din România estimează că numărul angajaților din compania lor va crește în anul 2018, astfel că necesitatea de externalizare a serviciilor de recrutare devine din ce în ce mai mare” – declară Bogdan Filip, Director General Banca de Joburi.
Duminică
01.04.2018
Cea mai sigură cale de a garanta supraviețuirea unei companii s-a dovedit a fi investiția în oameni. Resursele umane sunt recunoscute ca fiind singurele capabile să producă și să reproducă celelalte resurse ale unei organizații, iar antreprenorii înțeleg acest fapt.
 

Având în vedere contextul economico-social din România, dar și de la nivel global, se poate observa o tendință clară a oamenilor de a-și căuta un loc de muncă mai bun, fie el în țară sau în străinătate.

Banca de Joburi este acea agenție care recrutează și plasează forța de muncă în România și în înstrăinătate, simplificând însă procesul de recrutare, atât pentru candidați, cât și pentru angajatori şi creând legături durabile bazate pe încredere și profesionalism.

Banca de Joburi vine în întâmpinarea candidaților cu o paletă largă de oferte de muncă atractive, cu servicii de consiliere și orientare în carieră și, în același timp, vine în sprijinul companiilor în căutare de personal, oferindu-le acestora acces la o bogată bază de date de candidați. Cifrele în creștere ale pieței oferă atât companiei Banca de Joburi, cât și francizaților săi oportunitatea de a dezvolta o afacere profitabilă.

”În piață există o mare necesitate pentru serviciile oferite de noi și toate semnele indică faptul că această necesitate va fi de actualitate și în viitorul îndepărtat. Banca de Joburi este elementul de legătură dintre dorințele candidaților și necesitățile angajatorilor, iar rezultatele înregistrate în cei peste 17 ani de activitate ne-au demonstrat că ne ducem misiunea la bun sfârșit cu profesionalism și implicare de fiecare dată. Datorită volumului mare de proiecte de recrutare și din dorința de a oferi și altor antreprenori ocazia de a face parte din acest business profitabil, am decis să francizăm afacerea” – spune Bogdan Filip, Director General Banca de Joburi.

În anul 2013, din dorința de a educa piața forței de muncă și de a da posibilitatea și altor antreprenori de a beneficia de o afacere la cheie de succes, Banca de Joburi a lansat prima franciză din domeniul recrutării și plasării forței de muncă, cu capital 100% românesc.

Cele mai importante avantaje ale aderării la Franciza Banca de Joburi sunt posibilitatea de a lansa fără întârziere o afacere ”la cheie” în domeniul resurselor umane, beneficiind de know-how-ul dobândit de către Banca de Joburi în cei peste 17 ani de experiență, sprijinul informațional pentru obținerea actelor de acreditare a activității, sprijinul juridic pentru desfășurarea activității, pregătirea teoretică și practică a personalului și testarea periodică a acestuia, consultanța continuă din partea specialiștilor Banca de Joburi. La toate acestea, se adaugă posibilitatea francizatului de a gestiona și dezvolta o afacere profitabilă, păstrându-și independența, dreptul de a desfășura activitatea sub brandul Banca de Joburi și toate indicațiile necesare pentru a folosi acest drept în avantajul afacerii, posibilitatea de a accesa toate proiectele din rețeaua de franciză, având astfel proiecte de recrutare încă din prima zi de activitate și, nu în ultimul rând, un site web profesional, cu interfață de administrare și platformă software integrată.

Succesul acestei afaceri se reflectă cel mai bine, din punct de vedere obiectiv, prin cifre. Astfel, din 2001 și până în prezent, Banca de Joburi a plasat peste 10.000 de candidați, în aproape 20 de țări, în peste 120 de domenii de activitate. Și cum adevăratele reușite se măsoară și prin calitate, Banca de Joburi se poate lăuda cu o rată de succes de peste 92% în plasarea candidaților, mai ales că, dintre aceștia, peste 80% au optat pentru prelungirea contractului.

Antreprenorii interesați de posibilitatea integrării într-o rețea funcțională de agenții de recrutare și plasare a forţei de muncă în țară și în străinătate, au acum posibilitatea de a obține mai multe detalii, din catalogul francizei Banca de Joburi, disponibil mai jos. În cazul în care vă sunt necesare mai multe detalii sau doriți efectiv achiziționarea francizei, vă rugăm să completați formularul de la finalul catalogului.


Business Development Manager