2012-08-24

Casa Rusu a deschis un nou showroom

Rețeaua de magazine de mobilă numără în prezent 22 de unități în toată țara.

Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producători de mobilier din pal din România, a deschis pe 23 august cel de-al treilea showroom din Capitală, în incinta centrului comercial Carrefour din Colentina. Casa Rusu ajunge astfel la un număr de 22 de magazine în toată țara. Zece dintre acestea funcționează în sistem de franciză.

mobila Fot. Sxc.hu

Clienții noului magazin Casa Rusu au la dispoziție o gamă de peste 1.000 de articole de mobilier la prețuri direct din fabrică.

Noul showroom Casa Rusu are o suprafață totală de 4.000 de metri pătrați și oferă clienților peste 1.000 de articole de mobilier la prețuri direct din fabrică. Pentru deschiderea noii unități, compania a investit aproximativ 400.000 de euro în amenajare și promovare.

În prezent cele mai mari vânzări ale rețelei sunt înregistrate de showroom-ul Casa Rusu din centrul comercial Vitantis din Capitală. Magazinele Casa Rusu pot fi găsite în localitățile: București, Suceava, Fălticeni, Vișeu de Sus, Bistrița, Cluj, Arad, Timișoara, Deva, Reșița, Târgu Jiu, Râmnicu Vâlcea, Pitești, Turnu Măgurele, Sibiu, Brașov, Alexandria.

Casa Rusu reprezintă divizia de retail a producătorului de mobilă Rus Savitar care și-a început activitatea pe piața locală în anul 1994. Compania are o capacitate de producție de peste 1.000.000 de produse de mobilier din pal/an.

(LN)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

0

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank