2012-11-29

Cumpărături pentru Ziua Națională a României

Avem mai multe locații de unde ne putem aproviziona pentru mesele de Sfântul Andrei și de 1 Decembrie.

Sfârșitul toamnei marchează inaugurarea unor noi magazine pentru cei mai cunoscuți retaileri din România. Cora, Carrefour și Mega Image s-au extins în Capitală, Lidl și Profi s-au îndreptat spre orașele din provincie, iar Billa bifează noi locații atât în București, cât și în provincie. În ultima săptămână, în presa națională a fost reluat subiectul ieșirii grupului Real din România, ale cărui operațiuni vor fi preluate de francezii de la Auchan.

5 norocoase pentru Profi
Profi a deschis pe 28 noiembrie cel de-al cincilea magazin din Cluj-Napoca, fiind totodată al cincilea magazin inaugurat de retailer în luna noiembrie. ”Ceea ce pot să vă spun este că aceasta nu este ultima deschidere Profi din 2012”, a declarat Pawel Musial, Directorul General Profi Rom Food.

Profi Fot. Profi

Rețeaua retailerului Profi a ajuns la un total de 143 de magazine în toată țara.

Foto: Deschidere magazin Profi Cluj-Napoca

Mega Image mizează în continuare pe Capitală
Retailerul belgian deține cea mai extinsă rețea de supermarketuri din țara noastră și anunța la începutul lunii că va deschide 12 magazine noi în luna noiembrie. Astăzi va fi inaugurat un nou Shop&Go, cea de-a opta unitate deschisă de Mega Image în această lună și cea de-a 169-a din rețea. Toate magazinele deschise de retailerul belgian în noiembrie sunt situate în București. În ultimul comunicat de presă, Mega Image anunță că va mai deschide patru magazine până la 1 Decembrie.

Lidl a ajuns la o rețea de 154 de magazine
Retailerul german a deschis primul magazin din Galați și cel de-al treilea magazin din Cluj-Napoca. Recent, oficialii companiei au anunțat că intenționează să ajungă la un număr de 160 de magazine până în februarie 2013.

Billa- din Capitală la malul mării
Billa România astăzi două noi magazine, în București și în Constanța, ajungând la o rețea de 68 de unități pe piața locală. ”Cele două noi magazine sunt pași importanți în strategia noastră de dezvoltare, care va continua în ritm alert și în ultima lună din 2012", a declarat într-un comunicat Sorana Georgia, directorul general Billa România.

Carrefour continuă expansiunea pe segmentul de proximitate
Retailerul francez a început dezvoltarea pe segmentul de proximitate în urmă cu un an, când a lansat franciza Carrefour Express. Cel mai recent magazin inaugurat sub această siglă, al 13-lea al rețelei, a fost deschis în noiembrie pe Calea Dorobanți din București.

Cora- al zecelea hipermarket din România
La două săptămâni de la deschiderea Cora Bacău, rețeaua franceză a inaugurat un nou hipermarket cu o suprafață de 9.000 mp pe șoseaua Alexandriei din sudul Capitalei, ajungând la zece unități pe piața locală. Centrul comercial Cora Alexandriei include și o galerie de 5.000 mp cu 40 de magazine, unde a fost deschis și un nou KFC. Pentru anul 2013, Cora are în plan deschiderea a două hipermarketuri în Constanța și Slobozia, iar pentru 2014 extinderea în Brașov și Ploiești.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

4

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank