2013-01-14

Aroma succesului

Spaniolul Jose Luis, francizorul companiei Columbia Fresh, vrea să aducă din Valladoid în România o franciză care poate schimba aroma tuturor spațiilor comerciale din țara noastră.

Ce reprezintă Columbia Fresh și cum a luat ființă acest concept?
După ce o perioadă de 10 ani am fost director al companiei Montaña Azul Aguas Minerales S.L. din Madrid, am creat Columbia Aqua System S.L., care avea ca obiect de activitate crearea de aparate de purificare a apei potabile. În anul 2010, am extins activitatea cu o ramură nouă, dedicată aromatizării încăperilor comerciale. Aromatizarea încăperilor este un sector în creștere deoarece sistemele de aromatizare prin aer condiționat existente sunt foarte scumpe, iar aromatizarea simplă are o eficiență foarte mică.

Columbia Fresh

Parfumarea se face prin intermediul unui set de parfumare bazat pe un sistem de difuzie la încălzire, compus din: un difuzor electric MOD.Fresh201 și o gamă de arome în rezerve de 100 ml, cu o durată de funcționare 30 de zile/24 de ore pe zi.

Ați vizitat România? De ce ați ales să extindeți această afacere în această zonă?
Încă nu am vizitat România însă plănuiesc s-o fac la începutul anului 2013. Consider că România este o țară foarte importantă, deoarece se aseamănă mult cu Spania prin prezența multor orașe importante, a rețelelor de companii și a IMM-urilor, cât și prin gândirea strategică a localnicilor. Am ales România ca piață de desfacere a produselor noastre pentru că avem încredere în oportunitățile pe care ni le oferă această zonî și pentru că noi considerăm că vom avea o expansiune considerabilă pe acest teritoriu.

De ce ar opta pentru Columbia Fresh persoanele interesate să-și pornească o afacere în franciză?
Prin Columbia Fresh am creat o oportunitate de afacere pentru persoanele care doresc să utilizeze propria experiență într-o activitate comercială fără niciun risc, deoarece succesul activității este strâns legat de aspirațiile fiecărei persoane, fără obligație de comandă minimă și cu posubilitate de a se dedica part-time sau full time. În acest an vrem să prezentăm produsele noastre în întreaga țară și să începem activitatea comercială în principalele orașe: București, Galați, Constanța, Craiova, Timișoara, Cluj-Napoca, Piatra Neamț, Iași.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

2

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank