2013-05-30

Franciza la puterea a patra

Rețelei Helen Doron i s-au alăturat patru noi centre educaționale. Reprezentanții companiei caută un partener și în zona Moldovei.

Sistemul Helen Doron Early English oferă cursuri în limba engleză pentru copii cu vârste între 3 luni și 18 ani. Metoda care le permite copiilor să învețe engleza în același mod în care învață limba maternă, prin ascultare repetată și încurajare, este predată în 21 de centre din România, cele mai recente fiind deschise în București, Deva, Pitești și Zalău. ”Numărul lor va crește foarte curând prin deschiderea unor noi centre, de îndată ce negocierile în curs vor fi finalizate. Vă invit sa vizitați site-ul www.helendoron.ro în viitorul apropiat pentru a fi la curent cu aceste noutăți. Suntem nerăbdători sa creștem ca și număr de francize și în regiunea Moldovei, deoarece primim și de acolo foarte multe cereri ale părinților interesați de cursurile pe care le oferim”, a declarat pentru portalul Franchising.info.ro Ștefania Filip, Master Francizor Helen Doron pentru zona de sud-est a României.

Helen Doron a deschis patru noi centre educationale Fot. Helen Doron

Pentru o franciză simplă Helen Doron, care permite deschiderea unui singur centru, costurile sunt cuprinse între 10.000 şi 15.000 euro. Acestea includ taxa de franciză şi investiţia pentru începerea activităţii. Pentru o master franciză Helen Doron taxa este de minimum 20.000 de euro, la care se adaugă investiţia iniţială, care depinde de zona pe care o va acoperi şi de planul său de afaceri.

Centrul Helen Doron din Pitești

Metoda de predare Helen Doron a fost creată de un lingvist britanic cu același nume. Într-un material video postat pe site-ul companiei, Helen Doron prezintă în două minute care sunt beneficiile bilingvismului. Ștefania Filip ne-a explicat în același interval de timp avantajele acestei francizei. ”Principalul beneficiu al francizei Helen Doron English este unicitatea metodologiei de predare”, spune Ștefania. ”Francizații noștri primesc exclusivitate pentru folosirea aceastei metode unice, denumită și metoda limbii materne, pentru zona aleasă. Ei au astfel posibilitatea de a implementa cele peste 16 programe Helen Doron English (în funcție de grupă de vârstă sau de modul de organizare) în locația proprie dar și în școli, grădinițe sau alte locuri frecventate de copii.”

”Francizații noștri primesc suport permanent atât pentru activitatea pedagogică, cât și pentru cea de business, materializat prin traininguri, formate predefinite care acoperă toate aspectele de comunicare, suport online și suport personalizat prin master francizorul din zona în care se află. Nu în ultimul rând, Helen Doron English își recompensează francizații prin crearea unei diferențe în ce privește calitatea educatiei pentru copii in comunitatea lor. Francizații Helen Doron English aduc educație de cea mai înaltă calitate în orașele în care înființează centre educaționale Helen Doron English” - Ștefania Filip.

Ştefania Filip, Helen Doron

Un centru Helen Doron, care are mai mult de un an de activitate, găzduiește anual între 70 și 200 de copii. Aceștia pot frecventa cursurile o dată sau de 2 ori pe săptămână, la un preț între 120 și 250 de RON pe lună. ”În fiecare an lansăm programe noi, care de obicei au foarte mare succes, precum „Fun with Flupe”, programul pentru copii între 2 și 5 ani care conține și un desen animat special adaptat materialului predat în centrele Helen Doron English”, spune Ștefania Filip. ”Pot spune ca anul acesta „Fun with Flupe” este cursul cu cel mai mare succes, atât prin formă, cât și prin rezultatele dovedite”.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

5

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank