Franciza la puterea a patra

Pentru o franciză simplă Helen Doron, care permite deschiderea unui singur centru, costurile sunt cuprinse între 10.000 şi 15.000 euro. Acestea includ taxa de franciză şi investiţia pentru începerea activităţii. Pentru o master franciză Helen Doron taxa este de minimum 20.000 de euro, la care se adaugă investiţia iniţială, care depinde de zona pe care o va acoperi şi de planul său de afaceri.

Centrul Helen Doron din Pitești

Joi
30.05.2013
Rețelei Helen Doron i s-au alăturat patru noi centre educaționale. Reprezentanții companiei caută un partener și în zona Moldovei.
 

Sistemul Helen Doron Early English oferă cursuri în limba engleză pentru copii cu vârste între 3 luni și 18 ani. Metoda care le permite copiilor să învețe engleza în același mod în care învață limba maternă, prin ascultare repetată și încurajare, este predată în 21 de centre din România, cele mai recente fiind deschise în București, Deva, Pitești și Zalău. ”Numărul lor va crește foarte curând prin deschiderea unor noi centre, de îndată ce negocierile în curs vor fi finalizate. Vă invit sa vizitați site-ul www.helendoron.ro în viitorul apropiat pentru a fi la curent cu aceste noutăți. Suntem nerăbdători sa creștem ca și număr de francize și în regiunea Moldovei, deoarece primim și de acolo foarte multe cereri ale părinților interesați de cursurile pe care le oferim”, a declarat pentru portalul Franchising.info.ro Ștefania Filip, Master Francizor Helen Doron pentru zona de sud-est a României.

Metoda de predare Helen Doron a fost creată de un lingvist britanic cu același nume. Într-un material video postat pe site-ul companiei, Helen Doron prezintă în două minute care sunt beneficiile bilingvismului. Ștefania Filip ne-a explicat în același interval de timp avantajele acestei francizei. ”Principalul beneficiu al francizei Helen Doron English este unicitatea metodologiei de predare”, spune Ștefania. ”Francizații noștri primesc exclusivitate pentru folosirea aceastei metode unice, denumită și metoda limbii materne, pentru zona aleasă. Ei au astfel posibilitatea de a implementa cele peste 16 programe Helen Doron English (în funcție de grupă de vârstă sau de modul de organizare) în locația proprie dar și în școli, grădinițe sau alte locuri frecventate de copii.”

”Francizații noștri primesc suport permanent atât pentru activitatea pedagogică, cât și pentru cea de business, materializat prin traininguri, formate predefinite care acoperă toate aspectele de comunicare, suport online și suport personalizat prin master francizorul din zona în care se află. Nu în ultimul rând, Helen Doron English își recompensează francizații prin crearea unei diferențe în ce privește calitatea educatiei pentru copii in comunitatea lor. Francizații Helen Doron English aduc educație de cea mai înaltă calitate în orașele în care înființează centre educaționale Helen Doron English” - Ștefania Filip.

Carrefour

Un centru Helen Doron, care are mai mult de un an de activitate, găzduiește anual între 70 și 200 de copii. Aceștia pot frecventa cursurile o dată sau de 2 ori pe săptămână, la un preț între 120 și 250 de RON pe lună. ”În fiecare an lansăm programe noi, care de obicei au foarte mare succes, precum „Fun with Flupe”, programul pentru copii între 2 și 5 ani care conține și un desen animat special adaptat materialului predat în centrele Helen Doron English”, spune Ștefania Filip. ”Pot spune ca anul acesta „Fun with Flupe” este cursul cu cel mai mare succes, atât prin formă, cât și prin rezultatele dovedite”.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/5/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Femeile conduc francizele educaţionale

Este un domeniu in care ar trebui investit pentru ca este vorba de viitorul nostru

2 Declaratii
Final 05.03.2015
Femeile conduc francizele educaţionale

Domeniul educational este pentru femei ca o manusa,de fapt ele sunt creatoarele si cunosc mai bine copiii

2 Declaratii
Final 05.03.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Matematica nu-i grea totul depinde de dascali iar daca iti merge mintea ajungi sa te distrezi.Am muncit mult ca sa-i descifrez tainele...cine nu a auzit de GHEBA 

4 Declaratii
Final 21.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Asa e..rolul profesorului de matematica e f important si daca de mic nu ai noroc nici mai tarziu nu cred... 

4 Declaratii
Final 20.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Avem tineri destepti care din pacate cand ajung la maturitate ajung sa regrete ca nu s-au nascut in alta tara

4 Declaratii
Final 11.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Matematica depinde foarte mult de profesor,de felul cum se face inteles de invatacei,Niciodata nu ai sa intelegi matematica cand cel de la catedra iti spune sa conspectezi de...

4 Declaratii
Final 11.02.2015
Afacere din propria locuinţă

Investitiile in educatia viitoarei generatii este inestimabila si nobila.Desi raspunsul nu este deloc onorabil pentru noi intrebarea este: ce lasam mostenire generatiilor...

3 Declaratii
Final 27.01.2015
Afacere din propria locuinţă

Copiii sunt atrasi de puzzle-uri , jocuri logice dat la capitolul citit stau prost...Asa eram si noi la varsta copilariei si asa cred ca au fost toti copiii...

3 Declaratii
Final 26.01.2015