2013-07-01

FlorideLux.ro se dezvoltă la nivel global

Grupul de e-commerce FlorideLux.ro se alătură BloomNet şi devine afiliat la cea mai mare florărie din lume, 1800flowers.com.

Grupul FlorideLux.ro, care operează și www.floridelux.ro, www.brazidecraciun.ro, www.coroane.ro, www.cosuridelux.ro, dar şi florăriile offline FlorideLux, se extinde la nivel global, prin accederea la 1800flowers.com şi alăturarea la cea mai mare reţea de florării din lume, BloomNet. În urma parteneriatului realizat cu 1800flowers.com, ce are sediul în Carle Place, New York, compania românească are posibilitatea de a livra flori şi de a primi comenzi de aproape oriunde din lume.

Marius Dosinescu este CEO-ul grupului de e-commerce FlorideLux.ro Fot. FlorideLux.ro

“Prin afilierea la liderul pieţei globale de flori avem practic capacitatea de a livra flori în aproape orice loc din lume, precum şi posibilitatea de a primi comenzi de aproape oriunde din străinătate, lucru care reprezintă un mare plus pentru compania noastră. În momentul de faţă, fiind singurii reprezentanţi ai 1800flowers.com în România, avem oportunitatea de a oferi flori proaspete clienţilor noştri din orice colţ al lumii, în cele mai bune condiţii şi la preţuri avantajoase”, a declarat Marius Dosinescu, CEO al grupului FlorideLux.ro.

Compania americană este una dintre cele mai mari furnizoare de cadouri florale din lume şi livrează flori în peste 180 de ţări prin reţeaua de florării afiliate la BloomNet, din care face parte, de acum înainte, şi FlorideLux.ro.

FlorideLux.ro a lansat, totodată, şi site-ul în limba engleză DeluxeFlowerShop.com, dedicat partenerilor internaționali ai companiei, expaților, dar și persoanelor din afara țării care doresc să trimită aranjamente florale în România. Cu noul magazin din grup, antreprenorul Marius Dosinescu mizează pe realizarea unei cifre de afaceri de aproximativ 150.000 de euro, din cel de-al treilea an de funcționare al site-ului.

“Practic, prin noul magazin online vizăm extinderea afacerii într-o direcție neexploatată până în acest moment, ca parte a strategiei noastre internaționale. Cu DeluxeFlowerShop.com ne adresăm partenerilor internaționali care plasează comenzi în România, precum și persoanelor vorbitoare de limbă engleză care doresc să trimită buchete și aranjamente florale în țară”, a explicat Marius Dosinescu.

Referitor la partenerii internaționali, CEO-ul FlorideLux.ro precizează că aceștia au acces la prețuri preferențiale pe site-ul DeluxeFlowerShop.com, bazate pe volumele estimate anual.

Valoarea medie a unei comenzi pe noul site va fi de circa 60 de euro, iar vânzările vor proveni, în mare parte, din Statele Unite, Marea Britanie, Germania și Spania. Într-un procent mai mic, de 5%, DeluxeFlowerShop.com va avea și clienți din țară – expați și vorbitori de engleză.

Anul trecut, FlorideLux.ro a lansat și un sistem de franciză care se adresează persoanelor fizice/juridice cu experiență în domeniu sau marketing și vânzări. ”Franciza face parte din strategia noastră de dezvoltare și este o soluție extrem de bună pentru că în momentul când ai un om implicat 100% în afacere, o poți controla mult mai bine de la distanță”, declara Marius Dosinescu după lansarea francizei FlorideLux.ro. Mai multe detalii găsești aici.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

3

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank