Grupul FlorideLux.ro operează şi magazinele cosuridelux.ro, brazidecraciun.ro, coroane.ro.
Luni
30.07.2012
Florăria online Floridelux.ro vrea să se extindă prin franciză în oraşele cu peste 50.000 de locuitori.
 

Franciza FlorideLux.ro se adresează persoanelor fizice/juridice cu experienţă în domeniu sau marketing şi vânzări, potrivit unui comunicat de presă. Reprezentanţii companiei estimează că, în următorii 3 ani, aproximativ 15-20% din venituri vot proveni din francizare. Investiţia pentru deschiderea unei francize Floridelux.ro este cuprinsă între 50.000-55.000 de euro. La aceasta se adaugă o taxă anuală de marketing de 3% şi redevenţă anuală de 6% din cifra de afaceri.

Investiţia iniţială poate fi recuperată în 8-18 luni, în funcţie de strategia stabilită împreună cu francizatul, conform lui Marius Dosinescu, CEO FlorideLux.ro.

Prima franciză FlorideLux.ro urmează să fie lansată în luna septembrie, într-un oraş cu peste 50.000 de locuitori. Reprezentanţii companiei poartă discuţii cu posibili francizaţi în Bacău, Bistriţa, Mioveni şi Timişoara. Până la finalul anului compania intenţionează să deschidă 3 francize, dintre care una în Bucureşti.

Florăria online FlorideLux.ro este activă pe piaţa românească din anul 2004 şi acoperă peste 12.200 de localităţi. Echipa grupului este formată din specialişti în îngrijirea plantelor şi florilor, cărora li se adaugă un departament pentru design şi creare de aranjamente florale.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Storcătorul de bani

La cum arata paharul de suc din imagine...sigur o sa le mearga bine...

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Storcătorul de bani

De ce nu storcator de fructe romanesti si legume a caror gust este unic.Portocalele le importam si sunt tratate sa reziate transportului , diferentelor de temperatura,costuri...

3 Declaratii
Final 12.05.2015