USED PRODUCTS

Informatii despre sisteme de franciza

Descrierea sistemului de franciza

Conceptul Used Products a fost lansat în Olanda în anul 1997, și de atunci au fost deschise peste 50 de magazine de succes în toată Europa, majoritatea fiind operate de francizați.

În magazinele noastre, clienții au posibilitatea să cumpere, vândă sau să facă schimburi de produse electronice noi sau preutilizate. Ei pot aduce la vânzare produse care nu mai prezintă interes, și au posibilitatea să le schimbe cu altele care le pot fi utile, susținând astfel principiul reciclării.

Vânzătorii primesc numerar pe loc pentru produsele lor dacă acestea se dovedesc a fi în totalitate funcționale în urma testării. Toate produsele sunt atent verificate înainte de achiziție, iar la vânzare, clienții beneficiază de garanție pentru acestea.

Câteva categorii de produse care se găsesc în magazinele noastre: Telefoane, Tablete, Console gaming, Jocuri pentru console, Laptop-uri, Unități PC, Camere Foto / Video, Televizoare, Echipamente audio, Periferice pentru calculator, Instrumente muzicale etc.

Francizații pot beneficia de experiența acumulată în cei peste 25 de ani pe piața din Europa, pot obține venituri peste medie activând în domeniul acesta, și au oportunitatea să se alăture unei comunități eco-friendly.

Unitati personalizate

Momentan deținem 2 shop-uri în regim propriu (Cluj-Napoca, București)

Unitati in sistem de franciza

La nivel european există 58 de magazine Used Products în franciză:

 • 53 în Olanda
 • 2 în Belgia
 • 3 în România (Cluj-Napoca, București, Timișoara)
 • 1 în Germania
 • 1 în India
Fotografie locatie
Informatii pentru francizati

Sprijin pentru francizati

Pe lângă vânzările din magazin, francizații vor avea acces la website-ul nostru, prin intermediul căruia pot genera vânzări suplimentare.

Înainte de deschiderea magazinului, noul francizat va participa la un curs intensiv de pregătire, în cadrul căruia va învăța tehnicile de achiziție, va afla care sunt prețurile corecte de vânzare și achiziție, cum să expună corect produsele în vitrină și cum să își adauge produsele pe pagina web www.usedproducts.ro.

Francizații au posibilitatea să participe la training-uri suplimentare la magazine deja deschise, iar pentru a asigura un start perfect, un manager regional va fi prezent timp de o săptămână la noua locație.


Investitie totala, asteptari

Investiția totală începe de la 55.000 EUR, și cuprinde:

 • Taxa de licență: 15.000 EUR
 • Stocul inițial: 20.000 EUR
 • Amenajarea magazinului conform manualului de brand: 10.000 EUR

Disponibil necesar pentru achiziții de la clienți: 10.000 EUR

Redevențe lunare – 5% din cifra de afaceri, din care 4% redevență (nu mai puțin de 600 EUR) + 1% campanii marketing

 • Locațiile vizate sunt orașele cu minim 50.000 de locuitori iar suprafața poate începe de la 60 mp.

Cerinte de baza

 • Spirit antreprenorial
 • Organizat, responsabil
 • Orientat spre clienți
 • Angajament de relație pe termen lung
 • Cunoștințe de bază legate de electronice și electrocasnice

Fire deschisă spre dezvoltare 


Informatii despre francizor

Used Products Franchise SRL

Str. Aurel Vlaicu, Nr. 4

+40 743 228 328

franciza@usedproducts.ro

usedproducts.ro

Persoana de contact pentru candidati

Kun Norbert

tel: +40 755 637 764

e-mail: franciza@usedproducts.ro

 

Afla mai multe

Completeaza formularul de contact de mai jos daca vrei mai multe informatii. Informatiile din formular vor fi trimise direct catre USED PRODUCTS.

Mesaj
Nume si prenume *
Oras *
Telefon *
E-mail *

Articole citite

Cele mai citite

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.