2013-08-14

LINE-X, cea mai bună franciză pentru accesorizarea mașinii

Liderul producătorilor și distribuitorilor de învelișuri protectoare din poliuretan din Marea Britanie, oferă noi beneficii partenerilor rețelei.

LINE-X Protective Coatings a anunțat achiziția furnizorului de piese auto American Aftermarket Group (AAG), informează un comunicat de presă al companiei britanice. Astfel, francizații rețelei LINE-X pot oferi clienților, pe lângă învelișurile de protecție din poliuretan pentru materiale, piese de schimb și accesorii complete pentru camioane. Compania deține peste 500 de parteneri în 45 de țări din întreaga lume, iar în prezent vizează extinderea în Sud-Estul Europei, inclusiv în România.

Line-X Fot. Line-X

Devenind dealer LINE-X sau adăugând LINE-X în oferta serviciilor oferite de compania ta, ai ocazia excepțională să intri în industria protecției auto prin acoperire chimică, industrie de miliarde de lire sterline.

”De-a lungul timpului, LINE-X a dovedit că este o companie inovativă, dornică de a satisface cerințele consumatorilor prin oferirea unor servicii variate pentru autovehicule. Aducerea noilor produse, cum sunt accesoriile pentru camioane, crește valoarea rețelei de franciză LINE-X”, a declarat Kevin Heronimus, CEO LINE-X. ”Noul parteneriat cu AAG le oferă francizaților noștri și clienților acestora acces la piese de schimb și accesorii auto de top și fac din fiecare francizat LINE-X alegerea numărul 1 pentru personalizarea autovehiculelor”.

LINE-X Protective Coatings Ltd asigură partenerilor training, pregătire tehnică și produse, care îi ajută să devină experți în această arie. ”Persoanele potrivite pentru a deveni dealeri LINE-X trebuie să-și dorească să-și dezvolte propria afacere și să contribuie la extinderea brandului”, spun reprezentanții companiei.

Viitorii parteneri ai companiei trebuie să dețină un depozit de aproximativ 100 de metri pătrați și de un capital de circa 47.000 $ pentru demararea afacerii. Mai multe detalii despre parteneriatul LINE-X găsiți în catalogul nostru de franciză.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

4

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank