2014-04-07

Franciza FlorideLux înfloreşte în această primăvară

FlorideLux Arad, cea de-a treia franciză a grupului de e-commerce FlorideLux România, îşi va deschide oficial porţile în luna mai.

Deţinătoarea noii francizei FlorideLux Arad este Emanuela Paizs, o tânără economistă cu experienţă de multinatională, care a părăsit mediul corporate imediat după naşterea primului copil. Ea  a ales calea antreprenoriatului cu florăria Ema, care a devenit între timp FlorideLux Arad.

FlorideLux Arad, cea de-a treia franciză a grupului  de e-commerce FlorideLux România, îşi va deschide oficial porţile în luna mai. Fot. FlorideLux

Lansarea oficială a FlorideLux Arad, din Piata Avram Iancu nr. 15, va avea loc în luna mai şi porneşte deja la drum cu un istoric de clienţi format, al florăriei Ema.

"Acum 2 ani, după ce am născut primul copil, am luat şi hotărârea de a-mi clădi propria afacere. Cu timpul am realizat că pentru o dezvoltare sănătoasă am nevoie de un partener de business cu know how solid pe piaţa de floristica, pe care l-am găsit în FlorideLux. Aşa a luat nastere FlorideLux Arad, o afacere care va creşte şi se va impune prin calitate şi creativitate” , a declarat Emanuela Paizs, detinatoarea francizei FlorideLux Arad.

„Aradul are, pe lângă istorie şi farmec, o economie dinamică şi un comportament de consum educat, rafinat. Arădenii identifică şi apreciează calitatea, frumosul. Am găsit în Emanuela acel spirit antreprenorial necesar FlorideLux, dorinţa de a depăşi standardul într-o piaţa plafonată la clasicele buchete de flori. Am remarcat însă şi câţiva jucători locali care încearcă să facă altceva, iar asta ne dă un plus de încredere în piaţa arădeana”,  a declarat Marius Dosinescu, CEO şi fondator FlorideLux.

Potrivit CEO-ului FlorideLux, FlorideLux Arad oferă arădenilor aranjamente şi buchete de flori inedite, animale din flori, cadouri suprinzătoare si, cel mai important, servicii la cele mai inalte standarde de calitate. În plus, livrarile de flori FlorideLux Arad vor acoperi toata raza judeţului Arad.

Prima franciză FlorideLux a fost deschisă în Braşov, pe Str. Zizinului, nr. 3. Următoarele francize FlorideLux se vor deschide in curand in Cluj, Arad şi Piteşti.

Despre florăriile FlorideLux
Florăriile FlorideLux, cu o experienţă de peste 10 ani pe piata din România, oferă produse şi servicii de calitate, pentru: buchete şi aranjamente florale, cosuri cadou, aranjament flori funerare, cadouri business, concepte florale de anvergura, design profesional pentru Craciun si alte evenimente importante, cu livrare oriunde in Romania. Din iulie 2013, grupul FlorideLux s-a extins la nivel global, prin afilierea la 1800flowers.ro si alaturarea la cea mai mare retea de florarii din lume, Bloomnet, lucru ce permite si livrarea rapida de buchete oriunde in lume.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

3

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank