2014-04-10

Din pasiune pentru flori, franciză și frumos

Familia FlorideLux se mărește astăzi cu un nou membru. Andreea Curutiu se alătură rețelei francizaților companiei.

Pe 10 aprilie se deschid porțile celei mai noi florării din Cluj Napoca, FlorideLux Petale de Viață. Florăria situată în Piața Cipariu este operată în sistem de franciză de Andreea Curutiu, economistă cu experiență și reprezentant zonal al Heemskerk, unul dintre cei mai mari importatori de flori din lume. Întreg conceptul florăriei este inovator; creația florală se va îmbina perfect cu tehnologia de ultima ora din domeniul floristicii.

FlorideLux a deschis o noua florarie la Cluj Fot. FlorideLux

Prin franciza FlorideLux, Andreea Curutiu presară petale de viață la Cluj Napoca.

Am transformat pasiunea florală într-o mică afacere de mai bine de 5 ani, și, în căutarea de noi aventuri, am întâlnit familia Floridelux. De ce FlorideLux? Pentru că este o familie, pentru că am văzut oportunitatea de business și pentru că am înțeles că munca în echipă e cheia succesului”, declară Andreea Curutiu, deținătoarea francizei FlorideLux Cluj.

Programul de francizare FlorideLux se adresează tuturor persoanelor care își doresc o afacere proprie și care sunt pregătiți să se dedice acesteia. Prima franciză FlorideLux a fost deschisă în Brașov, pe Str. Zizinului, nr. 3. Următoarele francize FlorideLux se vor deschide în curând în Arad și Pitești.

Despre florăriile FlorideLux
Florăriile FlorideLux, cu o experienţă de peste 10 ani pe piata din România, oferă produse şi servicii de calitate, pentru: buchete şi aranjamente florale, cosuri cadou, aranjament flori funerare, cadouri business, concepte florale de anvergura, design profesional pentru Craciun si alte evenimente importante, cu livrare oriunde în România. Din iulie 2013, grupul FlorideLux s-a extins la nivel global, prin afilierea la 1800flowers.ro și alăturarea la cea mai mare rețea de florării din lume, Bloomnet, lucru ce permite și livrarea rapidă de buchete oriunde în lume.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

4

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank