2015-03-09

Mobilă pentru copii

Compania daneză Flexa vrea să deschidă o reţea de magazine de mobilă în România şi este în căutare de francizaţi.

Brand-ul danez Flexa s-a remarcat pe piaţa de mobilier cu un sistem nou: mobilă care poate fi adaptată la înălţimea şi creşterea copilului. Acest lucru i-a ajutat pe părinţi să economisească substanţial, în timp ce camerele copiilor arătau într-adevăr foarte bine. Astăzi, Flexa comercializează mobilă în peste 140 de magazine din 40 de ţări. Reţeaua se dezvoltă prin franciză de mai bine de 40 de ani. Danezii au remarcat şi potenţialul de dezvoltare în România şi caută francizaţi pe piaţa locală.

Compania daneză Flexa vrea să deschidă o reţea de magazine de mobilă în România şi este în căutare de francizaţi. Fot. Flexa

Pentru a te alătura reţelei Flexa nu trebuie să plăteşte nicio taxă de franciză. Trebuie însă să ai experienţă în retail şi în industria mobilei şi să cunoşti foarte bine piaţa locală.

„Flexa nu produce doar mobilă care arată foarte bine. Aceasta are şi un scop foarte bine definit. Încercăm prin produsele noastre să stimulăm curiozitatea şi creativitatea copiilor. Vrem să oferim această opţiune şi copiilor din România. Acesta este motivul pentru care am început să căutăm parteneri în regiune”, a declarat Kevin Chan Le, Brand Manager Flexa pentru Europa. „Compania nu are cerinţe specifice în legătură cu localitatea unde va fi deschis primul magazin Flexa. Franciza este oferită antreprenorilor din întreaga ţară”.

Antreprenorii interesaţi de această franciză trebuie să aibă în schimb 120.000-150.000 de euro pentru start-up-ul afacerii. „Conceptul nostru este foarte flexibil şi poate fi deschis oriunde. Sunt bune atât locaţiile din interiorul centrelor comerciale, cât şi zonele stradale”, explică Chan Le.

Viitorul francizat trebuie să aibă totuşi experienţă în retail sau în industria mobilei şi să cunoască foarte bine piaţa locală. „Este foarte importantă strategia de marketing pentru ca acest concept să aibă succes în România”, spune Chan Le. Francizaţii se pot baza pe sprijinul total al companiei care va dezvolta planurile de marketing şi campaniile, dar care va oferi şi intrucţiuni pentru interacţionarea în reţelele sociale.

Mai multe informaţii despre sistemul de franciză Flexa găsiţi în catalogul nostru de francize.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

2

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank