2015-05-13

Diverta merge la ASE

Retailerul de entertainment reia procesul de expansiune după ce la finalul lui 2014 s-a axat pe consolidarea business-ului.

Diverta a deschis vineri, 9 mai, în Piața Romană nr.5, la colțul străzii Căderea Bastiliei, lângă Academia de Studii Economice, cel de-al șaptelea magazin pe care retailerul îl deține în București, informează un comunciat de presă al companiei.  Rețeaua Diverta are în prezent 24 de magazine și o cifră de afaceri de 10 mil euro.

Diverta mizează pe un business solid, și nu pe o politică de extindere în perioada următoare Fot. Diverta

Diverta deține în prezent o rețea de 24 de magazine, dintre care 7 în București.

Cu ocazia deschiderii, Diverta invită cititorii pe data de 15 mai, ora 17.00,  în noua locație din Căderea Bastiliei la lansarea cărții Jurnalul unui câine scris de un puric Dan, cel mai recent titlu al scriitorului Dan Puric.
 
Magazinul este organizat după un concept nou, unic pentru retailer, datorită arhitecturii clădirii, care permite organizarea spațiului în zone de interes pentru clienți. Diverta din Căderea Bastiliei va miza pe zona universitară în care se află și va veni în întâmpinarea tinerilor printr-un mix de produse pe gustul lor, ce include gadgeturi unice pe piață, jocuri de societate, jocuri video, colecții de papetărie fashion, la care se adaugă cărți, jucării și filme.

Diverta deține în prezent o rețea de 24 de magazine, dintre care 7 în București. Sub sloganul "Mereu ceva nou", Diverta este cel mai important retailer de entertainment și dezvoltare personală, cu magazine în cele mai importante orașe ale țării, organizate după un concept structurat pe trei zone de interes: "Îmi place", "Mă joc și învăț" și "Am succes". 

Distribuie articolul

Comentează pe forum

3

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank