2016-09-26

180 de şanse de a avea propria afacere

Ai putea avea afacerea ta, chiar mai repede decât crezi. În câteva săptămâni e ok?

Încă 20 de minute. Doar 20 de minute! Ar mai fi doar patru slide-uri de adăugat şi gata prezentarea, dar mai rămâne timp de citit încă o dată înainte de a o susţine în faţa colegilor, a şefului şi a celorlalţi şefi? O să fie bine! E a nu ştiu câta prezentare! De fapt, viaţa e o nesfârşită serie de meeting-uri pentru prezentări ba la clienţi, ba la birou către colegi şi şefi.

targ Fot. PROFIT system/Marek Relich

Pe 13 octombrie începe la Varşovia Franchise Expo, cel mai mare târg de francize din centrul şi estul Europei, în care 180 de companii îşi expun oferta de afaceri „la cheie” pentru cei care vor să aibe propriul business.

Ai putea avea afacerea ta, chiar mai repede decât crezi. În data de 13 octombrie începe, la Varşovia, Franchise Expo, cel mai mare târg de francize din centrul şi estul Europei, în care 180 de companii îşi expun oferta de afaceri „la cheie” pentru cei care vor să aibe propriul business. Greu de crezut că nu se găseşte ceva potrivit cu experienţa, profilul şi bugetul oricui, pentru că expoziţia este organizată exact în acest spirit: Find your franchise! Vedeţi mai jos spotul video pentru o concisă prezentare a oportunităţilor oferite de acest eveniment.

Tocmai pentru a uşura misiunea antreprenorului în devenire, târgul e structurat în trei sectoare: francize în domeniul serviciilor, francize de retail şi servicii pentru francizori şi francizaţi. Poţi găsi oferte de francize în orice domeniu: catering, fitness, imobiliare, finanţe, educaţie, turism, FMCG, farmceutic, modă, bijuterii, auto, electronice şi electrocasnice, jucării, grădinărit – în total 16 mari grupe de francize.

Nu ştii cum să-ţi alegi franciza? Cauţi finanţare? Găseşti răspunsuri atât în cele 10 săli ale expoziţiei, cât şi la workshopurile programate în cadrul Franchise Expo între 13 şi 15 octombrie. Relevanţa evenimentului este întărită de faptul că organizatorul târgului, aflat la a 14-a ediţie, este Profit System, compania poloneză specializată în consultanţă în domeniul francizelor, cu filiale în 10 ţări din centrul şi estul Europei.

Toate detaliile necesare se găsesc pe siteul târgului, iar un bilet de intrare la expoziţie se găseşte chiar aici: organizatorii ţi-l dăruiesc dacă ne trimiti datele tale de contact prin completarea formularului de mai jos. Apoi drum bun şi inspiraţie în alegerea afacerii tale!

Datele tale de contact
nume şi prenume *
denumirea companiei tale (dacă deţii una)
E-mail *
număr de telefon de contact *
If you see this, leave this form field blank

Distribuie articolul

Comentează pe forum

0

Cristian Badescu

ziarist
Trimite pe autor

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank