180 de şanse de a avea propria afacere

Pe 13 octombrie începe la Varşovia Franchise Expo, cel mai mare târg de francize din centrul şi estul Europei, în care 180 de companii îşi expun oferta de afaceri „la cheie” pentru cei care vor să aibe propriul business.
Luni
26.09.2016
Ai putea avea afacerea ta, chiar mai repede decât crezi. În câteva săptămâni e ok?
 

Încă 20 de minute. Doar 20 de minute! Ar mai fi doar patru slide-uri de adăugat şi gata prezentarea, dar mai rămâne timp de citit încă o dată înainte de a o susţine în faţa colegilor, a şefului şi a celorlalţi şefi? O să fie bine! E a nu ştiu câta prezentare! De fapt, viaţa e o nesfârşită serie de meeting-uri pentru prezentări ba la clienţi, ba la birou către colegi şi şefi.

Ai putea avea afacerea ta, chiar mai repede decât crezi. În data de 13 octombrie începe, la Varşovia, Franchise Expo, cel mai mare târg de francize din centrul şi estul Europei, în care 180 de companii îşi expun oferta de afaceri „la cheie” pentru cei care vor să aibe propriul business. Greu de crezut că nu se găseşte ceva potrivit cu experienţa, profilul şi bugetul oricui, pentru că expoziţia este organizată exact în acest spirit: Find your franchise! Vedeţi mai jos spotul video pentru o concisă prezentare a oportunităţilor oferite de acest eveniment.

Tocmai pentru a uşura misiunea antreprenorului în devenire, târgul e structurat în trei sectoare: francize în domeniul serviciilor, francize de retail şi servicii pentru francizori şi francizaţi. Poţi găsi oferte de francize în orice domeniu: catering, fitness, imobiliare, finanţe, educaţie, turism, FMCG, farmceutic, modă, bijuterii, auto, electronice şi electrocasnice, jucării, grădinărit – în total 16 mari grupe de francize.

Nu ştii cum să-ţi alegi franciza? Cauţi finanţare? Găseşti răspunsuri atât în cele 10 săli ale expoziţiei, cât şi la workshopurile programate în cadrul Franchise Expo între 13 şi 15 octombrie. Relevanţa evenimentului este întărită de faptul că organizatorul târgului, aflat la a 14-a ediţie, este Profit System, compania poloneză specializată în consultanţă în domeniul francizelor, cu filiale în 10 ţări din centrul şi estul Europei.

Toate detaliile necesare se găsesc pe siteul târgului, iar un bilet de intrare la expoziţie se găseşte chiar aici: organizatorii ţi-l dăruiesc dacă ne trimiti datele tale de contact prin completarea formularului de mai jos. Apoi drum bun şi inspiraţie în alegerea afacerii tale!


Datele tale de contact
Datele tale de contact
If you see this, leave this form field blank
Cristian Badescu
ziarist

Subiecte populare in Forum

Franciza iubitorilor de animale

M-ar interesa detalii pentru județul Gorj. Mulțumesc!

1 Declaratii
Final 25.03.2021
Grupul Floria atacă piața B2B

Bună. Ma numesc Emilia. Am 44 de ani. Ma interesează o franciza ptr o florărie. Am avut o florărie deschisa în Rm Vilcea. Pe care am închis-o temporar... Vreau sa...

1 Declaratii
Final 14.12.2019
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015