Află secretele francizei LA JETOANE

Află cum poți avea propria spălătorie auto / Aderarea la un sistem de franciză în momentul deschiderii unui business vine la pachet cu o serie de avantaje pentru noul antreprenor.
Joi
06.12.2018
Dacă ești adeptul spălării mașinilor în regim self-service și vrei să demarezi o afacere, vino în 12 decembrie, la Dialogue Social Bar, să afli secretele francizei LA JETOANE chiar de la fondatorul afacerii.
 

Spălătoriile auto în regim de autoservire reprezintă un nou trend. Principiul de self-service presupune achiziționarea unor jetoane care vor permite accesul la un sistem de spălare complet al autovehiculelor. Clientul va avea la dispoziție un număr limitat de minute pentru a-și spăla singur mașina sau pentru a-i aspira interiorul.

Avantajele clienților care folosesc spălătoria auto în regim self-service sunt multiple: spălarea mașinii într-un timp relativ scurt, de doar 5-10 minute, mașina poate fi curățată după bunul plac sau în funcție de necesități, este un serviciu rapid, la un preț mic, utilizarea echipamentelor este facilă, iar instrucțiunile de folosire sunt foarte simple. În plus, spre deosebire de spălătoriile cu servicii manuale sau automate, nu trebuie să aștepte minute în șir până le vine rândul.

Povestea brand-ului LA JETOANE a plecat de la dorința fondatorului, Andrei Țăranu, de a oferi clienților săi servicii de spălare în regim self-service, punând accent pe satisfacția clientului final și având în vedere experiența trăită de client în locație. Cu acest scop în minte, a deschis prima spălătorie la Iași, în anul 2013. într-o piață aproape inexistentă, dar în care exista cultura spălării unui autovehicul în regim de self-service. Pentru a asigura o rată de   recuperare a investiției cât mai bună, prima locație a fost dezvoltată pe un spațiu comercial central la care clienții din diverse puncte ale orașului aveau acces facil. Prima locație dispune de 4 rampe de spălare și 2 unități de aspirare.

Pentru a consolida poziția brand-ului LA JETOANE pe piața de profil din Iasi, în 2016, s-au demarat lucrările pentru cea de-a doua locație LA JETOANE, locație ce dispune de 5 boxe de spălare și 2 unități de aspirare.

Cea de-a treia locație LA JETOANE, la care lucrările au demarat în 2017, a fost si locația care stă la baza conceptului de franciză. Această locație dispune de 4 boxe de spălare și 2 unități de aspirare.

Spălătoriile auto self-service au ajuns să fie noul trend pe acest segment de piață. Pentru clienții finali reprezintă un raport excelent preț - serviciu și timp redus de așteptare, iar, pentru investitor, reprezintă o oportunitate de business foarte bună, ce necesită un număr minim de angajați, o implicare fizică redusă și avantajul unui cashflow mereu pozitiv, întrucât clientul achită întotdeauna serviciul în avans” – declară Andrei Țăranu.

Participă la eveniment dacă vrei să afli mai multe despre cine și ce este brand-ul LA JETOANE, ce presupune aderarea la această franciză, care sunt costurile si perioada de amortizare a investiției, dacă vrei să adresezi anumite întrebări sau să afli răspunsuri direct de la fondatorul afacerii.

Rezervă-ți un loc aici: https://www.facebook.com/events/187637855439238/

 

Data: 12.12.2018, orele 11:00 – 14:00

Locație: Dialogue Social Bar (Bulevardul Hristo Botev nr. 1, București)

Gazda: Andrei Țăranu

 

Agendă eveniment:

11:00 – 11:15            Primirea participanților

11:15 – 11:20            Cuvânt de bun venit / prezentare introductivă

11:20 – 11:45            Prezentare brand LA JETOANE

11:45 – 12:10            Prezentare franciză LA JETOANE

12:10 – 12:30            Studiu de caz: deschiderea unei spălătorii în regim self service

12:30 – 13:00            Sesiune de întrebări/răspunsuri

13:00 – 14:00            Sesiuni 1:1 cu potențiali investitori

 

Locuri limitate. Rezervă-ți acum locul: https://www.facebook.com/events/187637855439238/

 

 


LA JETOANE / brand românesc de spălătorii auto self-service
Business Development Manager

Subiecte populare in Forum