Luni
02.09.2019
Premieră la EXPO SHOP 2019: "Conferința Francize la Raft!"
 

Expo Shop 2019, singura expoziție dedicată industriei de retail din România, ce se va desfășura între 9 și 11 octombrie, la Romexpo - București, include două evenimente de referință pentru marii jucători din domeniu: Conferința Expo Shop - Future Retail Solutions și Conferința Francize la Raft.

Premieră la EXPO SHOP 2019: Conferința Francize la Raft

Prima ediție a Conferinței Francize la Raft, organizată în parteneriat cu PROFIT System România, are loc chiar în prima zi a Expo Shop, 9 octombrie. La conferință vor fi prezenți reprezentanți ai unor francize renumite precum 5 To Go, Bella Italia, Fornetti, Pegas, Ritter Broker, iar surprizele nu se opresc aici.

Atmosfera va fi una extrem de dinamică, ideală pentru aflarea unor informații de ultimă oră din domeniu. Agenda evenimentului include dezbateri, studii de caz, prezentări de produs, precum și discuții deschise cu francizorii.

MAI MULTE DETALII AICI

Pentru a beneficia de acces gratuit la Conferința “Francize la Raft” din 9 octombrie, completează acum formularul atașat mai jos.

Conferinta Expo Shop - Future Retail Solutions

Programată pentru data de 10 octombrie 2019 și organizată în parteneriat cu revista retailFMCG.ro, Conferința Expo Shop - Future Retail Solutions este dedicată serviciilor, soluțiilor și echipamentelor pentru retail, dar și companiilor din industria FMCG, DIY & Home Improvement, IT&C.

Evenimentul va avea drept parteneri și speakeri manageri de top din companii de retail, FMCG, servicii conexe și research precum ESSA Group, NIELSEN Romania, ROPECO București, Kooperativa 2.0 și mulți alții.

Agenda evenimentului conține exemple și studii de caz din partea unor jucători importanți din retail, prezentări de servicii, soluții și echipamente dedicate industriei de retail și studii de piață.

DETALII TARIFE SI INREGISTRARE AICI

Între 9 și 11 octombrie, vă așteptăm la cel mai dinamic eveniment dedicat industriei de retail: Expo SHOP 2019!


Înregistrare la Conferința “Francize la Raft” - 9 octombrie 2019
Înregistrare la Conferința “Francize la Raft” - 9 octombrie 2019
If you see this, leave this form field blank
Mircea Coman
franchise consultant