FUTURE STORE la EXPO SHOP

Magazinul Viitorului este acum mai aproape de tine / Pe parcursul celor trei zile de expoziție, vizitatorii au ocazia să pășească și în Magazinul Viitorului / Future Store.
Miercuri
18.09.2019
Acces rapid la EXPO SHOP 2019 - Descarcă invitația la cea mai importantă expoziție pentru retail din Europa de Sud-Est!
 

Expo Shop - singurul eveniment dedicat industriei de retail din România și din sud-estul Europei – se apropie cu pași repezi. Între 9 și 11 octombrie 2019, organizatorii Expo Shop vă invită la Romexpo, în pavilionul C1, să descoperiți cele mai noi și performante soluții, echipamente și tehnologii din retail.

Descarcă de aici invitația online

Numai la EXPO SHOP 2019, veți putea descoperi ofertele unor renumiți producători și distribuitori internaționali: mobilier de magazine şi sisteme de montare a produselor, sisteme de dispunere și comunicare vizuală, echipamente fiscale, sisteme de cântărire, măsură și control, sisteme de etichetare și marcare produse la raft, sisteme de iluminare, de refrigerare sau de securitate, pop marketing, software şi tehnologii de retail, echipamente și servicii de curățenie, soluții de marketing experiențial, echipamente pentru cash management, precum și echipamente pentru self-service și self-checkout.

În cadrul EXPO SHOP 2019, au loc și două evenimente de amploare: Conferința EXPO SHOP – Future Retail Solutions și Conferința Francize la Raft. Ambele evenimente vor avea drept speakeri manageri de top din companii renumite la nivel internațional. 

Conferința Francize la Raft, organizată în parteneriat cu PROFIT System România, este programată în prima zi a Expo Shop, pe 9 octombrie și va avea drept invitați reprezentanți ai unor francize renumite precum Leonidas, Spartan, Magic Salon, Bella Italia, 5 TO GO, FornettiVă așteptăm la Conferința Francize la Raft din cadrul Expo Shop 2019! Nu uitați: accesul este gratuit, prin preinregistrare online, completând formularul atașat mai jos.

În plus, pe parcursul celor trei zile de expoziție, vizitatorii au ocazia să pășească în Magazinul Viitorului. Într-o zonă special amenajată, cu o suprafață de 100 de metri pătrați, denumită sugestiv “Future Store”, vor fi expuse tehnologii și servicii de ultimă oră din industria de retail.

Vă invităm, așadar, să vă preînregistrați pe site-ul oficial al expoziției, www.expo-shop.ro, pentru ACCES RAPID la EXPO SHOP 2019!

Salvează data în calendar:

9 – 11 octombrie 2019 | Romexpo, Pavilion C1

Program vizitare:

9 – 10 octombrie, de la 10:00 la 18:00

11 octombrie, de la 10:00 la 16:00


Înregistrare la Conferința “Francize la Raft” - 9 octombrie 2019
Înregistrare la Conferința “Francize la Raft” - 9 octombrie 2019
If you see this, leave this form field blank
Business Development Manager