Mix Summer Classes și în noile centre Clever Children

Carmen Marcoci și Liliana Buganu, două dintre deținătoarele centrului Clever Children din Bacău.
Miercuri
03.07.2013
Franciza Clever Children atrage din ce în ce mai mulți antreprenori. Rețelei care oferă training-uri pentru copii i s-au alăturat două noi centre.
 

Începutul verii a adus rețelei Clever Children două noi regiuni: Brașov și Bacău. Primul program educațional derulat de cele două centre este în concordanță cu sezonul în care ne aflăm: ”Mix Summer Classes”. ”Deschiderea noilor centre reprezintă parcursul firesc pe care l-am întrevăzut pentru dezvoltarea rețelei de centre Clever Children pe plan național și o reconfirmare a interesului antreprenorilor și părinților pentru educația de calitate a copiilor”, a declarat pentru portalul Franchising.info.ro Violeta Lupu, Franchise Manager Clever Children.

Centrul din Bacău este deținut de trei prietene cu experiență în domeniul educațional: Carmen Marcoci, Liliana Buganu și Violeta Durlan. Drumul acestora în aria educației a început cu Liceul Pedagogic, care le-a oferit posibilitatea să-și construiască o carieră în învățământ în calitate de cadre didactice. Toate cele trei prietene au urmat cursuri universitare și post-universitare în domeniul socio-uman. Centrul din Brașov a fost deschis de Laura Cristescu, 34 de ani, absolventă a facultății de Psihologie. În prezent, Laura este Directorul unei sucursale bancare din Brașov.

Laura a ales franciza Clever children datorită interesului pentru dezvoltarea și educația propriului copil. În plus, în Brașov, opțiunile de cursuri pentru copiii cu vârste între 6 și 13 ani erau limitate.

Conceptul Clever Children se dezvoltă prin franciză pe piața locală, centrele de training pentru copii fiind prezente în 12 locații din România Bucureşti (două centre), Iaşi, Cluj, Argeş, Prahova, Craiova, Constanţa, Mangalia, Chişinău, Bacău și Brașov, cinci dintre acestea fiind inaugurate în acest an.

”Franciza CLEVER children este atractivă pentru antreprenori din mai multe perspective. Unele dintre acestea se regăsesc în alegerea tuturor antreprenorilor care pornesc acest business, și anume faptul că piața de training pentru copii este la început de drum, mai ales în orașele de provincie, iar perspectivele de dezvoltare pe termen mediu și lung sunt încurajatoare și, nu în ultimul rând, dragostea pentru copii și respectul pentru educație. Altele diferă în funcție de experiența și motivația personala a fiecărui francizat, cum ar fi interesul pentru demararea unei afaceri de familie sau extinderea unui business pe care îl dețin deja în educație”, a declarat Violeta Lupu.

Planurile de expansiune ale rețelei Clever Children nu se opresc însă aici. Reprezentanții companiei spun că sunt în discuții cu potențiali francizați din mai multe regiuni ale țării, unde rețeaua nu are acoperire în acest moment. ”Până la sfârșitul anului, ne concentrăm atenția în mod special spre Timișoara, Sibiu, Oradea, Piatra Neamț și Galați”, spune Violeta Lupu. ”În același timp, nu pierdem din vedere extinderea conceptului Clever Children în țările din Europa”.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Femeile conduc francizele educaţionale

Este un domeniu in care ar trebui investit pentru ca este vorba de viitorul nostru

2 Declaratii
Final 05.03.2015
Femeile conduc francizele educaţionale

Domeniul educational este pentru femei ca o manusa,de fapt ele sunt creatoarele si cunosc mai bine copiii

2 Declaratii
Final 05.03.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Matematica nu-i grea totul depinde de dascali iar daca iti merge mintea ajungi sa te distrezi.Am muncit mult ca sa-i descifrez tainele...cine nu a auzit de GHEBA 

4 Declaratii
Final 21.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Asa e..rolul profesorului de matematica e f important si daca de mic nu ai noroc nici mai tarziu nu cred... 

4 Declaratii
Final 20.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Avem tineri destepti care din pacate cand ajung la maturitate ajung sa regrete ca nu s-au nascut in alta tara

4 Declaratii
Final 11.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Matematica depinde foarte mult de profesor,de felul cum se face inteles de invatacei,Niciodata nu ai sa intelegi matematica cand cel de la catedra iti spune sa conspectezi de...

4 Declaratii
Final 11.02.2015
Afacere din propria locuinţă

Investitiile in educatia viitoarei generatii este inestimabila si nobila.Desi raspunsul nu este deloc onorabil pentru noi intrebarea este: ce lasam mostenire generatiilor...

3 Declaratii
Final 27.01.2015
Afacere din propria locuinţă

Copiii sunt atrasi de puzzle-uri , jocuri logice dat la capitolul citit stau prost...Asa eram si noi la varsta copilariei si asa cred ca au fost toti copiii...

3 Declaratii
Final 26.01.2015