SmartyKids la puterea a 6-a

Lansată la sfârșitul anului trecut în România, franciza SmartyKids a avut un ritm impresionant de expansiune.

Alegeți franciza și începeți afacerea

Se apropie cea de-a 19-a ediție a celui mai mare târg de franciză din Europa Centrală și de Est. Varșovia va găzdui, din nou, peste 200 de companii care caută viitori parteneri de afaceri, francizați.

Franciză cu fonduri europene

Iată că precedentul a fost creat pentru franciza Bella Italia Pizza Express! Ce mai rămâne de făcut? Nimic mai simplu ...

Jumbo crește

Jumbo, lanțul de magazine grecești, continuă să-și extindă rețeaua de franciză din Balcani prin deschiderea de noi unități în 2018.

Pe piața de curierat se câștigă bine

DPD România, companie de curierat care se dezvoltă în sistem de franciză, a anunțat afaceri în creștere pentru primul semestru al anului.

Limbajul culorilor în mediul de afaceri

Culoarea hainelor pe care le purtăm ne poate influenţa succesul sau insuccesul în afaceri.

Magic ... de la Saloanele Magic®

Dacă domeniul serviciilor de înfrumusețare te atrage, însă consideri că nu ai suficientă experiență pentru a demara o afacere proprie, franciza Saloanele Magic® poate fi o soluție.

Afacere profitabilă în formula estivală

Vrei să ai propria afacere sau să o extinzi pe cea actuală? Omul de afaceri Dan Vasilescu, din Alexandria, a găsit formula câștigătoare: franciza Ice and Roll și Cake and Roll. Și a început cu formula de vară, cea care oferă una dintre cele mai bune înghețate din lume.

Cafeneaua care deschide drum în cariera de business

Ce face un tânăr care a decis să-şi croiască singur un drum în viaţă? Achiziţionează o franciză „5 to go” şi se apucă serios de treabă!

Subway vinde sandvișuri în Pipera

Lanțul de tip fast-food a inaugurat prima unitate dintr-o clădire de birouri.

Franciza ABC – tipuri de franciză

Sistemele de franciză pot fi clasificate în moduri variate, în funcție de anumite caracteristici, dar ele sunt fundamental diferite în funcție de 3 criterii.

Model de afaceri ușor de gestionat

Mr. Jeff este un model inovator de franciză, profitabil și ușor de gestionat, care funcționează în zeci de țări și caută parteneri în România.

Crezi că e o idee bună să investești în franciza Fornetti?

Te asigurăm că e una dintre cele mai bune idei! Iată de ce .... conform ultimelor raportari oficiale, lanţul Fornetti a făcut un profit de 18 milioane de lei din minipateuri şi produse de patiserie.

H&M merge bine în România

Rețeaua celor 28 de unități H&M din România a înregistrat în anul fiscal 2013 vânzări de peste 100 milioane de Euro.

Mega Image continuă expansiunea agresivă

Cel mai mare lanț de supermarketuri din România uimeşte prin viteza cu care deschide locații de vânzare noi.

Farmec lansează franciza Gerovital

Farmec a deschis primul magazin Gerovital în sistem de franciză, la Bacău. Poți deveni acum partenerul unei companii cu o îndelungată tradiție!

Primul francizat Subway: ”Vreau să mai deschid încă un restaurant”

La un an de când a deschis primul restaurant Subway din România, Cristian Ștefănescu, ne povestește cum i s-a schimbat viața după ce s-a alăturat celui mai mare lanț de restaurante din lume.

Franciza din denim cu administratori moldoveni

O firmă înregistrată în Republica Moldova a preluat franciza Levi’s pentru România. Vezi unde va fi redeschis primul magazin.

Master Franciza – un rol asumat

A achiziționa o franciză master este ca și cum ai intra într-un joc la nivel înalt, încă de la început. Recompensele sunt mai mari decât pentru francizații individuali sau cu mai multe locații, dar și responsabilitățile sunt pe măsură.

Greșeli frecvente pe care le fac francizații

În general greșelile pot fi reparate. Dar cum e mai bine să previi decât să combați, cei care vor să se alăture unei rețele de franciză trebuie să evite pe cât posibil o serie de greșeli pe care le fac unii francizați.

Arta de a dărui

Abilitatea de a face un cadou inspirat este utilă nu numai în viaţa de zi cu zi, ci şi în business. Alege cu mare atenție cadoul pe care vrei să-l oferi și ține cont că este foarte important și modul în care dăruiești.

Legea francizei

Ordonanța nr.52 din 28 august 1997 privind regimul juridic al francizei în prezentare prescurtată:

Un nou brand vestimentar ajunge pe piaţa românească

Polonezii de la LPP au ales AFI Palace Ploieşti pentru introducerea brandului Mohito în România.

Spălatul rufelor în franciză

În urmă cu patru ani, trei prieteni au inaugurat în România Easywash Laundromat Concept, o spălătorie de rufe self service cu program non-stop

Francize în aer liber

Primele zile de primăvară ne duc cu gândul la francizele care se încadrează de minune alături de straturile frumoase de flori din parcuri.

Franciza CRAMA MURFATLAR revine cu forțe proaspete

După o scurtă perioadă de stagnare, CRAMA MURFATLAT reia planurile de expansiune a rețelei de franciză și își propune să ajungă la 100 de crame până în anul 2020.

RE/MAX reia expansiunea în sistem de franciză

RE/MAX, lider mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, îşi reia expansiunea pe plan local şi mizează pe încheierea acestui an cu un număr de 12 francize.

Franciză cu gust

Franciza Casa Berarilor Artizani, cel mai nou hub dedicat promovării berii artizanale, este o promițătoare afacere la cheie în retail

Franciză cu rezultate excepționale

Elevi ai Academiei Micilor Developeri au obținut o reputată certificare internațională

Legenda pieselor LEGO

Dacă am colecta toate figurile umanoide produse până acum de LEGO, am observa că există un număr de patru miliarde, care se apropie destul de mult de numărul populației globale.