Excelența determină extinderea afacerii

Franciza Nomasvello, numărul 1 mondial în centre de epilare definitivă cu Laser & IPL, deschide un nou salon, de această dată în ansamblul rezidențial Cosmopolis din nordul Capitalei.

Ia-ți acum bilet gratuit la Conferința "Francize la Raft"

Conferinţa "Francize la Raft", ajunsă la a doua ediție, își propune o temă care va impulsiona industria de retail: “Vânzări complementare în retail prin parteneriate în sistem de franciză”.

Crezi că e o idee bună să investești în franciza Fornetti?

Te asigurăm că e una dintre cele mai bune idei! Iată de ce .... conform ultimelor raportari oficiale, lanţul Fornetti a făcut un profit de 18 milioane de lei din minipateuri şi produse de patiserie.

Curaj sau viziune?

Un business cu mare potențial începe extinderea în franciză. Cu o creștere anul trecut de 100% față de 2017, LA JETOANE a depășit 400.000 de Euro cifră de afaceri în 2018.

Francizele educaţionale: programe de educaţie complementară şi afterschool-uri

Chiar dacă cele mai căutate francize din România sunt cele din domeniul alimentar și vestimentar, francizele specializate în educația copiilor se dezvoltă pe teritoriul autohton.

Pe piața de curierat se câștigă bine

DPD România, companie de curierat care se dezvoltă în sistem de franciză, a anunțat afaceri în creștere pentru primul semestru al anului.

Reţeaua Lidl a ajuns la 140 de magazine

Retailerul german a inaugurat astăzi un nou magazin în România.

Pyter Auto a încheiat anul trecut cu 6 locaţii francizate

Francizorul vrea să aducă minim trei parteneri noi în reţea în 2017

Franciza în România

Francizarea, o modalitate de dezvoltare a afacerilor folosită în diverse domenii din întreaga lume, a devenit în timp o operațiune de succes și pe piața din România. Succesul afacerilor în franciză în țara noastră se datorează în principal ajutorului care vine din partea grupului mamă, respectiv a francizorului.

Înghețata face bani

Sezonul cald care se apropie este cel mai propice moment pentru începerea unei afaceri cu înghețată, iar oferta Ice and Roll și Cake and Roll face toți banii.

Franciză cu fonduri europene

Iată că precedentul a fost creat pentru franciza Bella Italia Pizza Express! Ce mai rămâne de făcut? Nimic mai simplu ...

Francize la alegere

În România, se remarcă un trend crescător pe piața francizelor și este poate unul dintre cele mai bune momente pentru a-ți demara propriul business.

Schimbări de francize în AFI Palace Cotroceni

Centrul comercial reunește un număr impresionat de brand-uri care se dezvoltă prin franciză.

Noutăți TOP100 Global Franchises 2019

Portalul FranchiseDirect clasifică și în 2019 cele mai mari 100 de francize din lume. În ultimii 11 ani, doar două mărci au schimbat locurile reciproc, pe “podium”. Care sunt acestea?

SmartyKids la puterea a 6-a

Lansată la sfârșitul anului trecut în România, franciza SmartyKids a avut un ritm impresionant de expansiune.

Pariezi pe o franciză?

Franciza de pariuri sportive Fans Bets Café a ajuns din inima munților la malul Dunării.

Ce afacere poate deveni o franciză?

O afacere de succes se poate extinde prin deschiderea unor noi sucursale, prin demararea unor noi activități sau prin francizare. Comparativ cu primele două modalități, dezvoltarea afacerii prin franciză implică investiții mai mici și riscuri reduse.

Inovațiile IT aduc vânzări și în franciză

Grupul croat Cammeo a lansat oferta de franciză pe piața românească pentru o aplicația IT destinată companiilor de taximetrie.

Evoluția francizei în România

Franciza a fost recunoscută în multe țări ca o modalitate de succes pentru dezvoltarea afacerilor. Franciza și-a câștigat un renume și în România după ce mulți investitori au folosit această metodă pentru a-și deschide afaceri sigure și profitabile.

Franciza NOMASVELLO in Croatia

Mario Kalem a deschis prima dată afacerea în franciza NOMASVELLO în Slovenia, iar la sfârșitul anului trecut, a preluat franciza master pentru teritoriul croat. Intr-o perioadă scurtă de timp, rețeaua de franciză s-a extins.

Sky Zone în Europa

Sky Zone, renumitul parc de distracție cu trambulină, combină fitness-ul și distracția într-un concept de parc acoperit, cu trambuline.

Perspectiva Expo Franchising Napoli 2019

“Acum, mai mult decât oricând, compania nu poate fi improvizată și, prin urmare, franciza reprezintă o valoare adăugată pentru cei care doresc să deschidă o afacere” – Alessandro Ravecca, președintele Federfranchising Confesercenti.

Merită să cumperi o franciză în asigurări?

Ne-am pus și noi această întrebare cu ceva timp în urmă când una dintre firmele de brokeraj, de succes, din România, ne-a solicitat consultanță pentru elaborarea pachetului de franciză.

O franciză românească cu perspectivă internațională

5 to go se reinventează periodic! Ne-am obișnuit oarecum, însă retrospectiva ultimilor 4 ani și planurile de viitor ne-au lăsat fără cuvinte ...

Te invităm la Conferința “Francize la Raft”!

Înscrie-te acum și beneficiază de acces gratuit la Conferința “Francize la Raft” de la Romexpo - București!

Succes cu gust de Domino’s Pizza

Pe parcursul anului, Domino’s Pizza aproape şi-a triplat numărul de unităţi de franciză pe râul Vistula. Brandul american Domino’s Pizza este pe piaţă din 1960 și are acum mai mult de 11 mii de locaţii. Pizzeria cu acest nume deja operează în 75 de ţări din întreagă lume.

O franciză din lumea ludică

Jocul poate fi unul dintre instrumentele cele mai importante de formare ale copiilor. Este principiul după care s-a ghidat și Ionuț Vasiloiu, Directorul Ludikum.

Campanie de sărbători

Sutele de parteneri ai francizei 5 to go vor putea oferi clienților, la debutul sezonului de iarnă, o colecție de pahare sărbătoare care, fără niciun dubiu, vor fi multă vreme alături de iubitorii de cafea.

Etapele inițierii și dezvoltării unei afaceri în franciză

Dacă vrei să îți dezvolți o afacere în sistem de franciză trebuie mai înainte de toate să îți dorești să devii francizor. De asemenea, afacerea pe care o conduci trebuie să fie una de succes pentru a putea constitui baza pe care se va întemeia franciza.

Cafenea in loc de masina!

La 20 de ani și-a făcut propria cafenea "5 to go" cu banii cu care ar fi trebuit să-și cumpere prima mașină