Francizele se vând mai scump

Un studiu publicat de o școală de afaceri din SUA a constatat că francizele sunt vândute cu sume mai mari decât firmele care funcționează în sistem comercial clasic.

Înghețata face bani

Sezonul cald care se apropie este cel mai propice moment pentru începerea unei afaceri cu înghețată, iar oferta Ice and Roll și Cake and Roll face toți banii.

SmartyKids la puterea a 6-a

Lansată la sfârșitul anului trecut în România, franciza SmartyKids a avut un ritm impresionant de expansiune.

Descoperirea abilităților pentru un viitor mai bun

Descoperirea abilităților pentru un viitor mai bun al copilului este dorința fiecărui părinte. Centrele Verbatoria, prin franciza care funcționează în peste 20 de țări, face tocmai acest lucru.

Extindere conform așteptărilor

Brandul 5 to go își extinde afacerile conform așteptărilor clienților, diversificându-și astfel accesibilitatea la produsele pe care le oferă.

Nomasvello, o extindere așteptată

Franciza Nomasvello, numărul 1 mondial în centre de epilare definitivă cu Laser & IPL, deschide un nou salon în orașul Otopeni.

Franciza CRAMA MURFATLAR revine cu forțe proaspete

După o scurtă perioadă de stagnare, CRAMA MURFATLAT reia planurile de expansiune a rețelei de franciză și își propune să ajungă la 100 de crame până în anul 2020.

Schimbări de francize în AFI Palace Cotroceni

Centrul comercial reunește un număr impresionat de brand-uri care se dezvoltă prin franciză.

Smith & Smith – afacerea bancherilor

Smith & Smith, prima companie de transfer de bani din România, a optat pentru dezvoltarea unei rețele naționale de agenți exclusivi Smith&Smith, ca alternativă la un sistem clasic de franciză.

Franciză cu fonduri europene

Iată că precedentul a fost creat pentru franciza Bella Italia Pizza Express! Ce mai rămâne de făcut? Nimic mai simplu ...

Susținere puternică a sistemelor de franciză

Cu o piață favorabilă, un mediu comercial vibrant și activități de investiții înfloritoare, Arabia Saudită a devenit un centru de investiții în franciză în plină dezvoltare.

Century 21 reia extinderea pe piaţa locală

Reţeaua de agenţii imobiliare Century 21 România vrea să deschidă o nouă unitate pe piaţa locală în toamna anului 2012.

Contractul de franciză în legislația românească

O analiză din perspectiva juridică a cadrului legislativ ce reglementează franciza în România poate fi foarte utilă în ceea ce privește prevenirea problemelor de drept ce se pot ivi pe parcursul derulării raporturilor de franciză.

Delicii nipone – tradiție și modernitate

Japanos, un brand modern care folosește autenticitatea gastronomiei japoneze și o transpune într-o poveste de succes, se dezvoltă prin intermediul sistemului de franciză.

Jumbo crește

Jumbo, lanțul de magazine grecești, continuă să-și extindă rețeaua de franciză din Balcani prin deschiderea de noi unități în 2018.

Crezi că e o idee bună să investești în franciza Fornetti?

Te asigurăm că e una dintre cele mai bune idei! Iată de ce .... conform ultimelor raportari oficiale, lanţul Fornetti a făcut un profit de 18 milioane de lei din minipateuri şi produse de patiserie.

Oportunitati in noul mall ParkLake!

Lanțurile de restaurante în franciză KFC și Pizza Hut au angajat 70 de tineri pentru noile locații pe care le vor deschide la 1 septembrie.

LaDoiPași - Găsești exact ce-ți dorești

LaDoiPași este un model de business de succes, în care antreprenorii independenți sunt elementul central.

Momentul potrivit pentru franciză

După trei ani de criză, 2023 poate fi momentul potrivit pentru cei care vor să se alăture unui sistem de franciză, apreciază Marek Halfar, director al companiei PROFIT system.

O franciză, două branduri faimoase

Brandurile recunoscute internațional Farmec și Gerovital, reunite într-un singur sistem de franciză, asigură partenerilor săi o afacere rafinată, dar și profitabilă.

Cafeneaua care deschide drum în cariera de business

Ce face un tânăr care a decis să-şi croiască singur un drum în viaţă? Achiziţionează o franciză „5 to go” şi se apucă serios de treabă!

Debutul confirmă succesul internațional

Debutul companiei Sweet Gallery în România confirmă succesul francizei, cea mai mare în domeniul street-food din Europa

SPARTAN – franciza cu delicii grecești

Preparatele Spartan – O noua viziune culinară

Franciză cu fluturi

Vrei să fii proprietarul unei atracții care atrage vizitatori din întreaga lume, deschide un parc cu fluturi

Used Products caută parteneri strategici

Franciza Used Products este în plin proces de expansiune și caută parteneri strategici pentru creșterea numărului de magazine.

Franciza Lodolandia mi-a schimba viața

Un produs bun și o echipă dedicată - aceasta este rețeta succesului francizei Lodolandia. Deși Krzysztof Kulwas admite că la început a avut unele îndoieli ...

Franciză pe roți

Franciza cu biciclete electrice de închiriat în zone turistice, cu un mijloc de transport și distribuție mobil, tinde să devină una de interes internațional.

Soluție pentru o afacere cu viitor

Franciza Ice and Roll și Cake and Roll a găsit soluția perfectă pentru afacerile mici. Așa se face că este una dintre francizele gastronomice cu cea mai rapidă dezvoltare din Europa.

Despre francizele cinematografice sau francizele de film

Ieri a avut loc cea de-a 71 ediție a Premiilor Globurilor de Aur așa că astăzi vorbim despre un termen pe care îl întâlnim des în presă: franciza cinematografică.

Master în frumusețe

Alexandre Duque Lourenço vrea să ajungă lider pe piața serviciilor de înfrumusețare din România cu 2 concepte revoluționare: BodyConcept & DepilConcept.