Franciza – cu ce se mănâncă?

Dacă asociezi francizele cu termenul de afaceri, atunci ești pe drumul cel bun. Merită să cunoști în detaliu ceea ce înseamnă o franciză deoarece aceasta poate fi modalitatea potrivită pentru tine de a conduce o afacere.

Franciză internațională de succes, acum în România

Compania Sweet Gallery, deținătoare a celei mai mari rețele street food din Europa, a venit în România și își așteaptă primii parteneri de franciză

Brutăria artizanală, o franciză de succes

Transformarea unui concept de brutărie artizanală într-o franciză a devenit o afacere de succes

Pe piața de curierat se câștigă bine

DPD România, companie de curierat care se dezvoltă în sistem de franciză, a anunțat afaceri în creștere pentru primul semestru al anului.

Franciză cu gust

Franciza Casa Berarilor Artizani, cel mai nou hub dedicat promovării berii artizanale, este o promițătoare afacere la cheie în retail

Jumbo crește

Jumbo, lanțul de magazine grecești, continuă să-și extindă rețeaua de franciză din Balcani prin deschiderea de noi unități în 2018.

Crezi că e o idee bună să investești în franciza Fornetti?

Te asigurăm că e una dintre cele mai bune idei! Iată de ce .... conform ultimelor raportari oficiale, lanţul Fornetti a făcut un profit de 18 milioane de lei din minipateuri şi produse de patiserie.

Ce afacere poate deveni o franciză?

O afacere de succes se poate extinde prin deschiderea unor noi sucursale, prin demararea unor noi activități sau prin francizare. Comparativ cu primele două modalități, dezvoltarea afacerii prin franciză implică investiții mai mici și riscuri reduse.

Limbajul culorilor în mediul de afaceri

Culoarea hainelor pe care le purtăm ne poate influenţa succesul sau insuccesul în afaceri.

Cum să reuşeşti ca antreprenor în industria fast-food

Olivian Miţaru, partener francizat Spartan, vorbeşte despre motivele care l-au determinat să aleagă acest brand

Schimbări strategice la Fornetti

Lanţul de patiserii Fornetti s-a extins rapid prin intermediul francizei, numărând acum aproape 800 de unităţi.

Magic ... de la Saloanele Magic®

Dacă domeniul serviciilor de înfrumusețare te atrage, însă consideri că nu ai suficientă experiență pentru a demara o afacere proprie, franciza Saloanele Magic® poate fi o soluție.

Cafenea in loc de masina!

La 20 de ani și-a făcut propria cafenea "5 to go" cu banii cu care ar fi trebuit să-și cumpere prima mașină

Avantajele francizei pentru un francizat

Antreprenorul ce dorește să adere la un sistem de franciză se poate aștepta la o serie de avantaje:

De unde se inspiră românii când aleg numele firmelor

Atunci când îşi aleg denumirile firmelor, imaginaţia românilor nu are limite. Cei mai mulţi dintre români aleg cu sufletul, cu speranţă şi, în unele cazuri, cu foarte mult umor. Dovadă studiul făcut de compania Keysfin care a căutat cele mai originale denumiri de firme.

Reţeaua Lidl a ajuns la 140 de magazine

Retailerul german a inaugurat astăzi un nou magazin în România.

Francizorul “la doi pași” de francizat

Retailerul METRO Cash & Carry a lansat recent o nouă campanie de brand pentru rețeaua de franciză LaDoiPași.

Merită să cumperi o franciză în asigurări?

Ne-am pus și noi această întrebare cu ceva timp în urmă când una dintre firmele de brokeraj, de succes, din România, ne-a solicitat consultanță pentru elaborarea pachetului de franciză.

Franciza iubitorilor de animale

Conceptul de franciză HUSSE este prezent în 46 de țări din Europa, America, Africa și Asia, având o rețea de peste 1000 de francizați care livrează produse Husse către aproximativ 300.000 de clienți.

Franciză cu fonduri europene

Iată că precedentul a fost creat pentru franciza Bella Italia Pizza Express! Ce mai rămâne de făcut? Nimic mai simplu ...

Magic în franciză

Saloanele Magic, un concept de franciză bazat pe o experiență consolidată, inovație și produse premium, își dovedește în fiecare zi profitabilitatea

Succes cu gust de Domino’s Pizza

Pe parcursul anului, Domino’s Pizza aproape şi-a triplat numărul de unităţi de franciză pe râul Vistula. Brandul american Domino’s Pizza este pe piaţă din 1960 și are acum mai mult de 11 mii de locaţii. Pizzeria cu acest nume deja operează în 75 de ţări din întreagă lume.

Skiby Kids - franciza cu îmbrăcăminte pentru copii

Skiby Kids este un brand de îmbrăcăminte pentru copii de toate vârstele și pentru toate anotimpurile, care poate fi găsit prin intermediul magazinului on-line sau e-shop-ului.

Taco Bell „se multiplică” rapid în România

În doar doi ani, s-au deschis 10 restaurante fast-food Taco Bell în România.

Cum ajungi de la una, la 10 francize

„Business-ul în sistem franciză este uşor de condus şi gestionat”, spune Nicoleta Andreescu, care ne împărtăşeşte povestea ei în calitate de francizat Fornetti.

Spălatul rufelor în franciză

În urmă cu patru ani, trei prieteni au inaugurat în România Easywash Laundromat Concept, o spălătorie de rufe self service cu program non-stop

Cum se poate transforma în afacere un serviciu de înfrumusețare?

Nomasvello – reteaua de franciza Nr. 1 in lume, in epilare definitiva, a deschis 2 centre noi in franciza, in luna august.

Raw, vegan şi raw vegan fără gluten: o mâncare şi gustoasă, şi sănătoasă

Roxana Petre povesteşte despre alegerile sănătoase, un trend adoptat azi de tot mai mulţi consumatori, şi despre intenţiile de francizare a conceptului Bistro Raw Vegan

Franciză pentru viitor

Coding Giants, o școală de înaltă performanță în programare, caută parteneri în România

Paul a deschis o nouă brutărie

Reprezentanții companiei au ales o zonă cu trafic intens pentru cea de-a 11-a locație din România a conceptului francez.