Cafenea in loc de masina!

La 20 de ani și-a făcut propria cafenea "5 to go" cu banii cu care ar fi trebuit să-și cumpere prima mașină

Ofertă inedită de franciză educațională

Antreprenorii români au acum posibilitatea să devină parteneri ai francizei Edukido, care dezvoltă cu succes un concept educațional nou, total diferit de cel tradițional.

Franciza pe care o căutai

MBE România este franciza potrivită celor care caută un business cu succes internațional. Este și cazul lui Codrin Baghiu, care a descoperit afacerea la Londra și a deschis propria agenție la Bacău.

Spălatul rufelor în franciză

În urmă cu patru ani, trei prieteni au inaugurat în România Easywash Laundromat Concept, o spălătorie de rufe self service cu program non-stop

Când intuiești viitorul

Ați auzit de celebrul slogan “Cei trei R”, de pe vremuri, preluat de la americani? Franciza Okidoki îl aplică cu mult succes când este vorba despre îmbrăcăminte.

O afacere cu viziune

Îți dorești o afacere sustenabilă și din care să îți recuperezi investiția repede? O soluție foarte bună este să devii partener al francizei Ama Green Optic.

Franchise Expo Paris vine cu noutăți

Expo Paris 2024, cel mai mare târg de franciză din lume, va avea loc, în acest an, în perioada 16-18 martie și va găzdui peste cinci sute de expozanți, din 90 de sectoare de activitate.

Francizorii își asumă riscuri noi

Cum evoluează afacerea în franciză în situația economică actuală? Am discutat despre perspectivele pentru 2024 cu Mark Halfar, de la compania de consultanță PROFIT system.

Cafeneaua care deschide drum în cariera de business

Ce face un tânăr care a decis să-şi croiască singur un drum în viaţă? Achiziţionează o franciză „5 to go” şi se apucă serios de treabă!

Schimbări de francize în AFI Palace Cotroceni

Centrul comercial reunește un număr impresionat de brand-uri care se dezvoltă prin franciză.

Când alegi să devii francizat

Binecunoscuta franciză Leonidas are un nou partener care, ca angajat al acesteia, s-a convins de profitabilitatea afacerii și a ales să deschidă o ciocolaterie la Timișoara.

Afacere profitabilă în formula estivală

Vrei să ai propria afacere sau să o extinzi pe cea actuală? Omul de afaceri Dan Vasilescu, din Alexandria, a găsit formula câștigătoare: franciza Ice and Roll și Cake and Roll. Și a început cu formula de vară, cea care oferă una dintre cele mai bune înghețate din lume.

Franciză cu fonduri europene

Iată că precedentul a fost creat pentru franciza Bella Italia Pizza Express! Ce mai rămâne de făcut? Nimic mai simplu ...

Magic în franciză

Saloanele Magic, un concept de franciză bazat pe o experiență consolidată, inovație și produse premium, își dovedește în fiecare zi profitabilitatea

Echipa, forța mortice a francizării

Vreți să vă extindeți afacerea prin franciză ? Vă întrebați de ce este nevoie pentru a construi un sistem stabil? Pentru început, de o echipă.

Expoziție de francize la Budapesta

Budapesta va găzdui, în primăvară, primul târg dedicat francizelor organizat după pandemie, evenimentul urmând să aibă loc în cadrul centrului comercial Lurdy Ház.

Saloanele Magic deschid seria parteneriatelor

După doar câteva luni de la deschiderea francizei, Saloanele Magic® și-au găsit primul partener francizat.

O franciză ce trebuia inventată

Când credeam că nu mai poate fi inventat nimic în domeniul imobiliar, doi italieni au creat o franciză care se ocupă exclusiv de proprietăți de lux, într-o țară care pare, din acest punct de vedere, să nu fie afectată de pandemie

Top 5 cele mai mari francize fast-food din lume

Subway a detronat McDonald’s în topul celor mai mari fast-food-uri din întreaga lume.

O editură unică, dedicată copiilor

O editură unică, destinată cărților personalizate pentru copii, poate fi acum preluată în Master Franciză de către un antreprenor din România.

De câți bani ai nevoie pentru o franciză

Când pleci la drum, știi cum se calculează valoarea reală a unei investiții în franciză? Aspiranții ar trebui să știe ceva mai mult despre verificarea sustenabilității costurilor.

Noutăți într-un borcan cu ciuperci

Marca Dšamp, sub care familia sârbă Stević produce și vinde ciuperci marinate și pastă tartinabilă, câștigă tot mai mulți clienți. Secretul succesului stă în calitate și gusturile originale

Înghețata face bani

Sezonul cald care se apropie este cel mai propice moment pentru începerea unei afaceri cu înghețată, iar oferta Ice and Roll și Cake and Roll face toți banii.

Imaginație fără limite

Mitko Andonov din Macedonia a început să dezvolte franciza Jumping Clay cu puțin timp în urmă. Acesta este un bun exemplu privind implementarea cu succes a acestei afaceri în franciză.

Franciză pe roți

Franciza cu biciclete electrice de închiriat în zone turistice, cu un mijloc de transport și distribuție mobil, tinde să devină una de interes internațional.

Construiește-ți afacerea cu piese Lego

Robert Stopa a investit 10.000 de Euro în conceptul Edukido, însă a recuperat banii foarte repede, așa că a cumpărat o licență pentru organizarea cursurilor și în altă regiune.

Bilanț pe 2012 pentru Profi

Redenumirea în ”magazin de proximitate”, 45 de magazine noi și peste 1.100 de locuri de muncă.

Skiby Kids - franciza cu îmbrăcăminte pentru copii

Skiby Kids este un brand de îmbrăcăminte pentru copii de toate vârstele și pentru toate anotimpurile, care poate fi găsit prin intermediul magazinului on-line sau e-shop-ului.

Fiecare cu muștele lui!

Titlul reprezintă motto-ul Papírny Moudrý, fabrica cehă care a devenit unul dintre cei mai importanți producători de „capcane de muște”, mizând pe globalizare.

Franciză la „mâna a doua”

Ir Hasznaltruha, un magazin care comercializează haine şi accesorii second-hand, vrea să se dezvolte prin franciză pe piaţa din România.