16 oraşe mari pentru expansiune

Cu o experienţă internaţională ce constă într- o reţea de peste 140 de magazine extinse în trei ţări – Ungaria, Slovacia şi România – retailerul Diego vizează un nou val de expansiune prin care ţinteşte 16 mari oraşe din România în care caută noi parteneri ce vor să deschidă magazine în franciză.
Luni
03.10.2016
Diego – un retailer de materiale pentru amenajări interioare – caută parteneri în România
 

Diego este un retailer de materiale destinate amenajărilor interioare înființat în Ungaria, comercializând atăt parchet laminat, mochete și covoare, cât și draperii sau perdele pentru geamuri, împreună cu accesoriile aferente. Franciza Diego este în continuă dezvoltare şi reînnoire, redefinire. Experienţa dobândită în peste 20 de ani de funcționare a rețelei multinaţionale de retail Diego care cuprinde peste 150 de magazine, face din Diego un jucător cu un rol important pe piaţa produselor de amenajări interioare.

Diego Kereskedelmi Kft. oferă partenerilor de franciză drept de exclusivitate teritorială stipulată în contract pentru efectuarea unor activităţi comerciale conform conceptului propriu de franciză. Oferta de produse a reţelei se concentrează pe şase categorii de bază: covoare, mochete, parchet laminat, covoare PVC, perdele şi tapet. Filozofia de produs a reţelei este axată pe o ofertă de produse adunate în colecţii sezonale fixe, în trend cu ultimele tendinţe în domeniul decoraţiunilor interioare.

Investiţia francizatului se situează la aproximativ 100 de euro pe metru pătrat, suprafaţa recomandată a spaţiului comercial fiind de minim 200 metri pătraţi, până la un maxim de 1000 metri pătraţi. Durata contractului de franciză este de cinci ani, cu posibilitatea de prelungire pentru încă cinci.


Carol Popa
ziarist

Subiecte populare in Forum