Forum Despre articol: Fashion italian în lumini de sărbătoare 70

Mariana 05.12.2012 *.193.230.193.34

Nu vreau sa ma gandesc la imbulzeala pentru cei 1000 de blugi,sa fie si ambulanta pregatita...ce este fara bani ,pe romaneste pomana ,aglomeratia este asigurata Bine, am vazut ca se poarta si pe la casele mari chiar si la americani niste strigaturi ce nu a vazut lumea cu stilul \"impins\" , \"calcat in picioare\" etc.

JANEL 05.12.2012 *.5-13-83-179.residential.rdsnet.ro

Regret enorm ca nu am deschis mai repede calculatorul si am pierdut pomana blugilor. O sa plang  cu lacrimi amare...vai,vai ce pierdere.Eram in stare sa dorm acolo precum caii adica in picioare, sunt totusi un domn dar recunosc imi plac blugii(am colectie, dar nu spun)Merci o sa te urmaresc necontenit si voi recupera tot ce am pierdut

CARCOTASUL 07.12.2012 *.193.230.193.34

S-o fi distribuit cei 1000 de blugi sau o fi ramas in stoc?Care o fi timpul record de vanzari?Ei dar nu ne intereseaza,ce record? ce vanzari?...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.