Forum: Un avantaj al extinderii retailerilor? Noi locuri de muncă - alte comercializări 127

MARIANA 07.02.2013 *.193.230.193.34

Noi locuri de munca cand statisticile spun ca rata somajului este ascedenta incearca timid sa echilibreaze balanta fortelor de munca.O amica intoarsa din Anglia spunea ca acolo se practica avansarile saptamanal cand esti si remunerat.Motivele mi se par destul de convingatoare sa muncesti cu drag

CIPRIAN 07.02.2013 *.5-13-84-49.residential.rdsnet.ro

In ultimul timp se vorbeste tot mai des despre locurile de munca si daca te numeri printe fericitii care si au un loc de munca la care mai adaugi sanatatea reteta este gata.Cei drept in ultimul timp s-a schimbat si atitudinea fata de clienti incepem si noi sa intram in uniune...  

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.