Forum Despre articol: Foietaje, pogăcele, pontino, pizza... 118

MELANIA 08.02.2013 *.193.230.193.34

Renuntarea la ingredientele nesanatoase crearea unei ambiante placute ,totul pentru consumatori si pentru succes.In general nu spun neaparat de produsele din categoria ,Fornetti\"gemul sau branza sunt adaugate intr-un strat f subtire ceea ce nemultumesc consumatorii dar daca muzica este buna ...merge

ADRIAN 08.02.2013 *.5-13-99-81.residential.rdsnet.ro

Nu cred ca exista om care sa nu tina la sanatatea sa si daca in ultimul timp se popularizeaza ideea unei alimentatii sanatoase si gasim asta cu usurinta fara sa fie prea scump este ok

paunloredana@ymail.com 09.02.2013 *.86-127-172-92.rdsnet.ro

Eu aproape zilnic cumpar ceva de la Fornetti ...de cel putin 5 lei cumpar cate ceva...sunt inebunita dupa fornetti cu pizza , cu urda si stafide , pontino...de fapt din toate am luat ...si cu caise , cu visine...efectiv nu stii ce sa iti alegi din vitrina , zau asa...si pe lainga faptul ca sunt gustoase sunt si satioase !!! 

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.