Forum Despre articol: Francizele sărbătoresc dragostea 127

VALENTINA 13.02.2013 *.193.230.193.34

Dragostea este frumoasa si pentru ca nu cunoaste granite ne place si Valentin:s Day.Oricat de suparat ai fi cand ochiul poposeste pe o inima din trandafiri ti se descreteste fruntea iar daca iti bei ceaiul dintr-o cana sub forma de inimioara iti infloreste un zambet chiar daca ti- ai luat-o singura ...

RARES 13.02.2013 *.5-13-99-81.residential.rdsnet.ro

Buna idee ! Simpatic ursuletul sper sa-i placa si iubitei mele.Nu sunt zgarcit doar precaut nu vreau s-o invat cu vinurile frantuzesti...multumesc pentru idee!

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.