Forum Despre articol: Shop&Go a ajuns și în provincie 91

MAIA 10.04.2013 *.5-13-87-107.residential.rdsnet.ro

Este o alternativa dar mi se pare un nr foarte mare de magazine si ...sa dea Domnul sa fie bine toti ne-o dorim

SOFIA 18.07.2013 *.193.230.193.34

Pe langa astfel de centre poate isi fac loc si unitati de productie pentru toate categoriile sociale indiferent de varsta

maria diana 23.07.2013 *.5-13-95-84.residential.rdsnet.ro

in BV poate o sa le mearga...dar in alte orase nu cred...

ARON 24.07.2013 *.5-13-86-5.residential.rdsnet.ro

Nu degeaba a fost propus capitala Romaniei,iar Sibiul capitala europeana

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.