Astăzi, 10 aprilie, vor fi inaugurate două noi supermarketuri Mega Image ambele situate în București. Mega Image va deschide un total de 10 magazine în luna aprilie.
Miercuri
10.04.2013
Mega Image oferă celor care vor să devină antreprenori posibilitatea de a prelua un magazin Shop&Go pe care să-l gestioneze.
 

După ce a împânzit Bucureștiul cu magazinele de proximitate, Mega Image a deschis pe 9 aprilie un magazin Shop&Go în Brașov. Magazinul este situat pe Strada General Dumitrache nr. 2 și are o suprafață de vânzare de circa 90 metri pătrați. Acesta este primul din cele șapte noi magazine Shop&Go ce urmează a fi deschise în Brașov în cursul lunii aprilie. Orasul Brașov devine astfel al doilea oraș după București în care este lansat conceptul Shop&Go.

Mega Image oferă acum și în Brașov, celor care vor să devină antreprenori, posibilitatea de a prelua un magazin Shop&Go pe care să-l gestioneze. Mega Image pune la dispoziție experienta sa în retail, în timp ce persoanele interesate pot opera un astfel de magazin, fără riscurile de a începe de la zero.

Comercianții care doresc să se alăture lanțurilor moderne de retail au posibilitatea să aleagă între Shop&Go - parteneriatul oferit de Mega Image, La Doi Pași – franciza oferită de Metro și City – parteneriatul celor de la Profi. Mega Image este cel mai mare lanț de retail din România, cu un total de 211 magazine, fiind urmat de Profi cu 162 magazine și de Lidl.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/4/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

KFC și Pizza Hut merg la munte

O sa le meagra bine sigur. Multa bafta!_________________________________Steve WorksPizzeria Napoli

4 Declaratii
Final 04.07.2015
Franciza Express se extinde și în afara Bucureștiului

Provincia a ramas de izbeliste...umblam ca bezmeticii dupa un loc de munca si cu sanse minime

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Retailerii cu cele mai multe reclame în perioada Paştelui

Nu ma asteptam ca Metro sa fie cap de lista la reclame...

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca romanii s-ar intoarce acasa.Toti si-ar dori dar aici ce sa faca?

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Numai cand privesti fotagrafia atasata si papilele gustative o iau razna...Cui nu i plac dulciurile?

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Inutil sa adaug ploaia torentiala din cavitatea bucala...minunat ca apar si alte produse pentru ca numarul celor  "dulci" (medical) din pacate este in crestere

3 Declaratii
Final 08.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Romanii stiu sa sarbatoreasca si fara dulciuri nu ar mai fi sarbatoare...fara cozonac este imposibil sa sarbatoresti Sfintele sarbatori pascale

3 Declaratii
Final 07.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca pe langa piata de desfacere am fi si producatori de orice...ceva care sa ne dea un raspuns la intrebarea:ce lasam in urma noastra ?

4 Declaratii
Final 27.04.2015