Forum Despre articol: Safety Broker și Omniasig lansează un produs co-branded 119

RODICA 17.05.2013 *.5-13-87-107.residential.rdsnet.ro

Un parteneriat binevenit cu Fundatia SMURD .,si compania Impreuna salvam vieti mie asta mi se pare extraordinar

MIA 17.05.2013 *.5-13-87-107.residential.rdsnet.ro

In acelasi pachet posibilitatea alegerii mai multor optiuni...Nimeni nu - si doreste evenimente neplacute dar totusi din nefericire ele au loc si se diminuiaza pierderile.Parca se daduse lege pentru asigurarea obligatorie a cladirilor si asa se explica cresterea numarului de asigurari incheiate.

maria diana 18.05.2013 *.5-13-90-56.residential.rdsnet.ro

ce mi se pare interesant e ca nu se mai face inspectia de risc...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.