Safety Broker și Omniasig lansează un produs co-branded

În anul 2012 Safety Broker a dezvoltat un parteneriat cu Fundaţia pentru SMURD, prin care a lansat campania „Împreună salvăm vieţi”.
Vineri
17.05.2013
Noul pachet de asigurări este destinat IMM-urilor cu afaceri de până la 500.000 de euro.
 

Pornind de la produsul Afaceri Mici și Mijlocii, recent lansat de OMNIASIG Vienna Insurance Group, Safety Broker pune acum la dispoziția companiilor mici și mijlocii un nou pachet de asigurări. Noua poliță, structurată în 6 secțiuni de asigurare, oferă acoperire pentru clădiri și conținut, avarii accidentale ale mașinilor și utilajelor, pierderi din exploatare rezultate din întreruperea activității, accidente ale angajaților, răspunderea civilă față de terți și pentru răspunderea chiriașului față de proprietar.

„Încheierea mai multor tipuri de asigurări în cadrul aceluiași pachet conferă clienților și un avantaj în ceea ce privește prețul total al acoperirii de care vor beneficia. Un alt atuu îl reprezintă faptul că, la încheierea unei polițe, nu este necesară completarea niciunui alt document suplimentar și nici efectuarea inspecției de risc, cu posibilitatea alegerii de către client a oricărei secțiuni împreună cu secțiunea «Incendiu » ”, spune Viorel Vasile, Managing Partner al Safety Broker.

”Suntem foarte încrezători în succesul acestui proiect, având în vedere beneficiile reale pe care produsul nostru îl aduce clienților, mai ales în contextul economic actual, în care antreprenorii români își doresc siguranța afacerii și a patrimoniului”, a declarat Mihai Tecău, Președintele Directoratului OMNIASIG Vienna Insurance Group.

Safety Broker este cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local ce operează în România. Compania a intermediat în anul 2012 prime de asigurare de peste 36,3 milioane euro, cu aproximativ 60% mai mult decât la nivelul anului 2011.

Safety Broker activează de șapte ani pe piața locală și deține o rețea teritorială extinsă de birouri, dezvoltate în baza unui concept unic de franciză de retail. Sistemul de franciză practicat de Safety Broker nu presupune taxă de franciză, însă partenerii companiei sunt obligați să atingă un target lunar, din care brokerul primește o retenție între 10% și 20% din valoarea polițelor vândute. Informații suplimentare despre franciza Safety Broker găsești aici.


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe