Forum Despre articol: Carmolimp a deschis al doilea restaurant din Brașov 127

INA 25.05.2013 *.5-13-87-107.residential.rdsnet.ro

Intr-un loc cu rezonanta istorica care atrage un numar mare de turisti profitul este asigurat t

Iulian 26.05.2013 *.5-13-86-178.residential.rdsnet.ro

Centrul istoric al Brasovului este unul dintra cele mai frumoase atractii turistice din tara,alaturi de multe altele pe care nu stim sa le popularizam dar cine stie sa nu ne grabim cu aprecierile

DIANA 31.05.2013 *.5-13-92-144.residential.rdsnet.ro

Centrul istoric al Brasovului..un loc care va aduce sigur profit..

Cetateanul turmentat 31.07.2013 *.193.230.193.34

Suntem printe fruntasi la consumul de bere,in lipsa de altceva este bine si asa...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.