Carmolimp a deschis al doilea restaurant din Brașov

Cu un consum mediu de 90 de litri de bere pe cap de locuitor în 2012, România ocupă locul șase în Europa, după Cehia, Austria, Germania, Polonia și Lituania.
Vineri
24.05.2013
Producătorul de mezeluri operează și o rețea de peste 110 magazine, dintre care 60 sunt francize.
 

CarmOlimp, compania brașoveană specializată în producția de mezeluri și preparate din carne, a deschis în parteneriat cu Ciucaș, brand deținut de Ursus Breweries, al treilea restaurant al grupului și cel de-al doilea din Brașov. Compania mai deţine un restaurant în oraşul Victoria, lângă Braşov. În noul restaurant, poziționat în centrul istoric al Brașovului, cu o capacitate de circa 350 de locuri, a fost investită suma de 500.000 de euro.

“Am considerat că e timpul pentru o noutate într-un oraș atât de frumos și de vizitat ca Brașov și am creat acest nou concept de berărie, încurajat de familie și de parteneriatul cu producătorul berii Ciucaș. Sper ca aceasta nouă idee să fie atragătoare atât pentru localnici, cât și pentru turiști”, a declarat Olimpiu Soneriu, director Carmolimp, citat de Business Adviser.

Celălalt restaurant pe care Carmolimp îl deține în Brașov, se numește ”Paradis by CarmOlimp” și se află tot în centrul istoric al orașului. Restaurantul din orașul Victoria a fost deschis în urmă cu 7 ani.

CarmOlimp este unul dintre principalii jucători din industria locală a cărnii, cu o prezență de peste 18 ani în acest domeniu. CarmOlimp operează 50 de magazine proprii și peste 60 de unități în franciză. Pornită în anul 1993 ca o afacerea de familie, compania este deținută de familia Olimpiu și Carmen Șoneriu.


Elena Cărăușu
ziarist
/4/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Storcătorul de bani

La cum arata paharul de suc din imagine...sigur o sa le mearga bine...

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Storcătorul de bani

De ce nu storcator de fructe romanesti si legume a caror gust este unic.Portocalele le importam si sunt tratate sa reziate transportului , diferentelor de temperatura,costuri...

3 Declaratii
Final 12.05.2015