Forum Despre articol: Retail modern în atmosferă medievală 91

COCO 28.06.2013 *.5-13-86-5.residential.rdsnet.ro

Ar trebui promovate orasele in care se impleteste noul cu medievalul iar cetatea Sighisoarei este una din cele mai frumoase.Daca s-au pastrat si obiceiurile bune nu este decat de admirat

maria diana 28.06.2013 *.5-13-88-84.residential.rdsnet.ro

f frumos ca s-a descchis intr-o cetate medievala...felicitari..

IRINA 02.07.2013 *.193.230.193.34

Aveam noua ani cand am vizitat prima data Sighisoara...si de atunci am revenit de mai multe ori fara sa ma plictisesc,de fiecare data descoperand cate ceva nou...ceasul cu figurine,str mestesugarilor....

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.