Forum Despre articol: Noi tehnologii la Fornetti Ungaria 114

MARA 12.11.2013 *.193.230.193.34

S-au folosit si la noi fondurile europene in catunele cu populatie cu o varsta onorabila dar sa nu credeti ca in canalizare,au facut terenuri de sport sa alerge sa transpire,sa fiarba in suc propriu...

ION 12.11.2013 *.5-13-88-90.residential.rdsnet.ro

Fac sport  si beau 2 litri de apa pura de izvor...trai neneaca

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.