Noi tehnologii la Fornetti Ungaria

Rețeaua Fornetti din Ungaria reunește circa 2.200 de francize.
Miercuri
06.11.2013
Acestea permit companiei să dezvolte noi sortimente de produse de patiserie și panificație, fără aditivi sau conservanți.
 

Fornetti Kft. din Ungaria, compania mamă a master-francizei Fornetti din România, și-a modernizat brutăria folosind tehnologii de ultimă generație. Fondurile pentru derularea acestui proces, respectiv 136 de milioane de forinți, au provenit din accesarea de fonduri europene în cadrul Programului Operațional Dezvoltarea Economică, a declarat Attila Bánhidi, Directorul de Marketing și Vânzări al companiei.

Noile tehnologii permit Fornetti Ungaria să-și extindă portofoliul de produse cu alte sortimente, cu un gust unic, care nu conțin aditivi sau conservanți. În cadrul programului a fost înființat un proiect pilot, care va fi extins la nivel de producție industrială. Astfel, în viitor, vor apărea pe piața maghiară circa 40 de produse noi Fornetti.

Fornetti Kft. Deține în Ungaria circa 2200 de francize, la nivel internațional numărul acestora ajungând la 5.000. Fornetti România s-a înființat în anul 2001, ca master franciză a Fornetti Kft. La sfârşitul anului 2012, reţeaua Fornetti număra 620 de unităţi, fiind una dintre cele mai cunoscute francize de pe piaţa locală.


Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015