Forum Despre articol: Francizele educaţionale: programe de educaţie complementară şi afterschool-uri 193

Login 31.05.2012 *.193.230.193.34

Ramin la parerea ca noi am avut unul dintre cele mai competitive programe educationale si vreu sa cred ca inca mai avem,dar nu stim sa ne facem cunoscuti.Cunosc dascali care au adevarate vocatii (nu stiu dasca termenul este corect pentru ca nu lucrez in domeniu )pun suflet si din discutiile cu ei iti dai seama ca aceasta meserie le vine ca o manusa.Cum ne pregatim viitorul? Trebuie sa incepem cu educatia

MAMICA 21.11.2012 *.5-13-97-20.residential.rdsnet.ro

M I SE PAR CUNOSCUTI PRICHINDEII...SUNT SUPERBI...SI PUSTIUL CARE O OCOTESTE PE MICUTA DOAMNE SUNT NISTE INGERASI

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.