Forum Despre articol: Carrefour a deschis prima franciză din Galați 91

Mia 28.02.2014 *.193.230.193.34

233
Carrefour a ajuns si la Galati,sigur ii va place pe malul Dunarii si probabil nu in zona in care s-a invechit reteaua de canalizare

DIANA 01.03.2014 *.82-137-15-197.rdsnet.ro

225

Poate se deschide si la noi la Onesti...s-ar mai creea noi locuri de munca..

Rares 02.03.2014 *.5-13-85-78.residential.rdsnet.ro

89

Moldova in general ramane la urma si este pacat.La noi totul se obtine mai greu

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.