Carrefour a deschis prima franciză din Galați

După ce anul trecut a deschis magazine pe bandă rulantă, Mega Image, cel mai mare lanț de supermarketuri din România, a deschis în acest an doar un singur magazin. Rețeaua retailerului numără în prezent 297 de magazine.
Vineri
28.02.2014
În același timp retailerul a inaugurat și un nou magazin de proximitate în București. Și Profi a anunțat noi deschideri la sfârșit de februarie.
 

Grupul Carrefour România anunță intrarea în rețeaua Express a două noi magazine de proximitate operate în regim de franciză: Express Pronto bd. Burebista, în București și Express str. Domnească în orașul Galați. În acest moment, rețeaua numără 61 de magazine de proximitate „Express”, dintre care 10 unități în orașul Brașov, o unitate în Galați și 50 în București și Ilfov.

Conceptul de franciză propus de către Carrefour România permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o rețea de magazine să păstreze, să administreze și să își dezvolte această afacere. Afacerea este în continuare condusă de către proprietarul acesteia care este asistat în gestionarea magazinului de către Carrefour România.

Și Profi a anunțat noi magazine. Ieri, retailerul a deschis ce de-al cincilea magazin din Botoșani, iar astăzi va deschide încă unul la Giurgiu, rețeaua ajungând să numere 212 unități în întreaga țară. Magazinul din Botoșani este ultimul dintre cele cinci preluate de Profi în toamna anului trecut de la rețeaua de magazine locală Pita. Profi este cel de-al doilea mare retailer modern din România. El operează cu unitati in format standard, City si Mall și are peste 5000 de angajați.


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

KFC și Pizza Hut merg la munte

O sa le meagra bine sigur. Multa bafta!_________________________________Steve WorksPizzeria Napoli

4 Declaratii
Final 04.07.2015
Franciza Express se extinde și în afara Bucureștiului

Provincia a ramas de izbeliste...umblam ca bezmeticii dupa un loc de munca si cu sanse minime

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Retailerii cu cele mai multe reclame în perioada Paştelui

Nu ma asteptam ca Metro sa fie cap de lista la reclame...

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca romanii s-ar intoarce acasa.Toti si-ar dori dar aici ce sa faca?

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Numai cand privesti fotagrafia atasata si papilele gustative o iau razna...Cui nu i plac dulciurile?

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Inutil sa adaug ploaia torentiala din cavitatea bucala...minunat ca apar si alte produse pentru ca numarul celor  "dulci" (medical) din pacate este in crestere

3 Declaratii
Final 08.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Romanii stiu sa sarbatoreasca si fara dulciuri nu ar mai fi sarbatoare...fara cozonac este imposibil sa sarbatoresti Sfintele sarbatori pascale

3 Declaratii
Final 07.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca pe langa piata de desfacere am fi si producatori de orice...ceva care sa ne dea un raspuns la intrebarea:ce lasam in urma noastra ?

4 Declaratii
Final 27.04.2015